PeliPartners își consolidează prezența în topul The Legal 500

PeliPartners își consolidează prezența în topul The Legal 500

Casa de avocatură PeliPartners este inclusă cu cinci arii de practică în clasamentul The Legal 500, care analizează nivelul de performanță al firmelor de avocatură din întreaga lume.

Cele cinci arii ale PeliPartners incluse în clasamentul The Legal 500 din acest an sunt: Finanțe și Bănci, Drept Comercial, Corporate M&A, Soluționarea Litigiilor, Restructurare și Insolvență și Imobiliar și Construcții.

Mădălina Fildan, Ioana Waszkiewicz, Ana Atanasiu, Alexandra Ioniță, Delia Lepadatu, Carmen Peli, Oana Bădărău și Francisc Peli se numără printre profesioniștii din avocatura de consultanță care au primit recomandări la nivel individual.

The Legal 500 este un clasament care aduce în prim-plan cele mai apreciate firme de avocatură din întreaga lume. Clasamentul este alcătuit pe baza feedback-ului primit de la 300.000 de clienți din întreaga lume, pe contribuții din partea firmelor de avocatură și pe interviuri cu avocați de top, precum și pe o echipă de cercetători care au o experiență relevantă pe piața juridică.

„Lansarea clasamentului The Legal 500 este un eveniment pe care îl asteptăm cu interes an de an, pentru că ne oferă o privire de ansamblu asupra poziției noastre în piața avocaturii de consultanță din România și ne arată nivelul de satisfacție al partenerilor noștri. Ne bucurăm să vedem că anul acesta avem cinci dintre ariile importante de practică incluse în acest top, iar echipa noastră se bucură de aprecierea partenerilor noștri și la nivel de rating individual. Le mulțumim tuturor partenerilor noștri pentru încrederea și aprecierea arătate”, a declarat Carmen Peli, coordonatoarea practicilor de Finanțe și Bănci, Drept Comercial si Corporate M&A ale PeliPartners.

PeliPartners are o echipă specializată în proiecte complexe care solicită abordări inovative. Avocații PeliPartners au fost implicați în unele dintre cele mai importante proiecte și tranzacții de pe piața românească din ultimii 20 de ani. Echipa adună o bogată experiență în domenii variate, care includ fuziuni și achiziții, finanțări, concurență, infrastructură și concesiuni, energie, drept imobiliar și drept societar.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related