PeliPartners a asistat Hidroelectrica în achiziția UCM Reșița

PeliPartners a asistat Hidroelectrica în achiziția UCM Reșița
Carmen Peli, Delia Dumitrescu

PeliPartners a asistat Societatea de Producere a Energiei Electrice în Hidrocentrale Hidroelectrica, în procesul de achiziție a liniilor de afaceri aferente platformei ABC și platformei Câlnicel deținute UCM Reșița, cea mai veche unitate industrială din România.

Tranzacția este structurată sub forma unui transfer de afacere, implicând transferul tuturor activelor din portofoliul UCM Reșița necesare desfășurării liniilor de afacere constând în fabricarea și comercializarea de hidroagregate și echipamente auxiliare. Tranzacția a fost semnată sub condiții suspensive, iar finalizarea transferului este estimată a avea loc în primul trimestru a anului 2024.

Ne bucurăm că putem contribui la consolidarea poziției Hidroelectrica pe piața energetică din România, în special în contextul larg al provocărilor energetice actuale atât la nivelul României, cât și la nivelul Uniunii Europene. Investițiile realizate de Hidroelectrica în propriul portofoliu de centrale hidro constituie un istoric de succes dovedit și suntem onorați să fim părtași la replicarea acestor rezultate” a comentat Carmen Peli, Partener și Coordonator al Practicii de Corporate M&A a PeliPartners.

Activitatea PeliPartners a inclus asistența juridică extinsă a clientului în structurarea tranzacției, redactarea și negocierea documentelor tranzacției, asistență la semnare, și va continua până la finalizarea tranzacției și implementarea transferului efectiv. De asemenea, activitatea PeliPartners a inclus și consultanță cu privire la aspecte specifice de insolvență, având în vedere statusul juridic al entității vânzătoare, precum și consultanță cu privire la aspecte de concurență.

Echipa PeliPartners a fost coordonată de Carmen Peli (Partener) și a inclus pe Delia Dumitrescu (Associate), Oana Bucşa (Managing Associate) și Delia Lepădatu (Senior Associate).

PeliPartners are o echipă specializată în proiecte complexe care solicită abordări inovative. Avocații PeliPartners au fost implicați în unele dintre cele mai importante tranzacții de pe piața românească din ultimii 20 de ani. Echipa adună o bogată experiență în domenii variate, care includ fuziuni și achiziții, finanțări, concurență, infrastructură și concesiuni, energie, drept imobiliar și drept societar. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related