Noul Volkswagen ID.7 poate fi văzut în centrele comerciale și la distribuitorii Volkswagen din rețeaua Porsche România

Noul Volkswagen ID.7 poate fi văzut în centrele comerciale și la distribuitorii Volkswagen din rețeaua Porsche România
  • Începând cu luna decembrie, ID.7, primul model Volkswagen complet electric din clasa medie-superioară este expus pentru vizionare în principalele centre comerciale, cât și la distribuitorii Volkswagen din rețeaua Porsche România.
  • Clienții Volkswagen pot comanda modelul ID.7 Pro, cu o motorizare și putere a bateriei care conferă vehiculului o autonomie generoasă, de până la 620 de kilometri.

Vârful gamei complet electrice Volkswagen ID.7 va fi expus pentru vizionare în magazinul MOON CITY E-mobility Lounge din Băneasa Shopping City, în centrele comerciale din țară și la distribuitorii Volkswagen din rețeaua Porsche România. De asemenea, limuzina electrică ID.7 rămâne în continuare disponibilă pentru comenzi în varianta cu pachetul de specificații Pro, echipat cu o baterie cu capacitate netă de 77kWh și un motor electric de 286 CP, care asigură automobilului o autonomie maximă de 620 de kilometri. Cu o arhitectură aerodinamică de excepție, optimizată pentru vehicule electrice, o generație mai nouă și mai eficientă de propulsoare și echipat cu tehnologii deosebit de utile și de înaltă calitate, sedanul complet electric Volkswagen ID.7 reprezintă un nou pas în evoluția mobilității, oferind șoferilor mobilitate electrică la un nou nivel, precum și un confort premium pentru pasageri.

Modelul ID.7 este deosebit de important pentru Volkswagen. Este o combinație unică de precizie, eleganță și autonomie ce stabilește un nou standard de calitate, design și performanță pentru automobilele electrice. Suntem extrem de încântați să îl prezentăm publicului larg care vizitează centrele comerciale în perioada Sărbătorilor, dar și clienților noștri, pe care îi așteptăm la sediile distribuitorilor Volkswagen din rețeaua Porsche România să descopere performanța mobilității complet electrice, redefinită cu nou ID.7”, spune Bogdan Florea, director marcă Volkswagen autoturisme, Porsche România.

Volkswagen deschide comenzile pentru sedanul său complet electric ID.7, modelul disponibil inițial fiind cel echipat cu pachetul de specificații Pro, cu o autonomie de până la 620 kilometri (WLTP), la un preț de 53.335€.

Limuzina electrică ID.7 va fi disponibilă și în varianta de lansare specială 1st Edition – cu trei opțiuni de echipare: 1st Edition, 1st Edition Plus și 1st Edition Max – care include o serie de echipamente suplimentare comparativ cu modelul Volkswagen ID.7 Pro. De asemenea, Volkswagen va completa gama ID.7 și cu un model echipat cu o baterie de 86kWh, astfel încât automobilul să poată parcurge până la 700 km fără încărcare.

Combinația dintre autonomiile mari, grupul motopropulsor superior, interiorul spațios și dotările premium, care impresionează prin caracterul lor exclusiv și nivelul ridicat de utilitate cotidiană, poziționează ID.7 ca modelul electric vârf de gamă al familiei ID.

Modelul ID.7 este echipat cu tehnologii deosebit de utile și de înaltă calitate. Dotări tehnologice de top precum head-up display-ul cu realitate augmentată și sistemul de navigație „Discover Pro Max” sunt incluse ca standard.

Printre elementele esențiale care evidențiază superioritatea noului ID.7 se numără:

  • 7 este primul model MEB cu o generație de propulsoare complet noi, ultra-eficiente. Cu cei 286 CP, este mai puternic motor pentru propulsie electrică cu cel mai mare cuplu, 510 NM, care a intrat în echiparea unui model ID. până acum.
  • Noua propulsie electrică a fost optimizată în special din punct de vedere al consumului de energie. În funcție de capacitățile bateriilor, autovehiculele ID.7 pot permite autonomii WLTP de până la 700 de kilometri și capacități de încărcare de până la circa 200 kW. Modelul ID.7 devine astfel alegerea ideală pentru călătoriile pe distanțe lungi, dar și pentru clienții cu flote.
  • Modelul ID.7 are o lungime de aproape cinci metri și a fost proiectat pe baza principiilor aerodinamicii. Plafonul său coboară elegant spre spatele în stil coupé și contribuie la obținerea unui coeficient de rezistență aerodinamică excelent, de circa 0,23, în funcție de echiparea autovehiculului.
  • Accelerația puternică și instantanee, împreună cu manevrabilitatea excelentă asigurată de centrul de greutate coborât, fac din Volkswagen ID.7 o limuzină cu o experiență de condus eficientă și incitantă.
  • Designul minimalist al interiorului include tehnologii de ultimă oră, precum noile scaune cu funcție de masaj și plafonul panoramic electrocromatic, care își schimbă transparența prin simpla apăsare a unui buton, dar și un concept de operare nou cu sistem de climatizare inteligent și asistent vocal.

  • 7 oferă șoferului și o nouă experiență de utilizare: noul asistent vocal IDA poate înțelege limbajul natural, făcând astfel autovehiculul mai ușor de operat.
  • De asemenea, ID.7 oferă un confort superior tuturor pasagerilor, datorită spațiului generos oferit de platforma modulară MEB. Ieșirile scurte în consolă și ampatamentul lung pun la dispoziție un interior spațios, cu mult spațiu pentru picioarele pasagerilor din spate. În plus, portbagajul este deosebit de încăpător, putând adăposti bagaje cu un volum total de până la 532 de litri.

  • 7 este și primul autovehicul care dispune de duze de ventilație inteligente, ce distribuie aerul în întregul interior și permit astfel autovehiculului să se răcească sau să se încălzească mai repede. De asemenea, Volkswagen ID.7 integrează pentru prima dată și sistemul Climatronic adaptiv ca dotare opțională pentru scaunele din față – cu răcire sau încălzire, în funcție de necesitate și, de asemenea, cu o funcție de uscare.

Odată cu ID.7, Volkswagen își extinde oferta de automobile 100% electrice, ca parte a obiectivului său centrat pe sustenabilitate, de a oferi cea mai largă gamă de modele cu zero emisii dintre toți producătorii de autoturisme din Europa, până în anul 2026.

Marca Volkswagen este prezentă în peste 150 de piețe din întreaga lume și produce vehicule în peste 30 de locații din 13 țări. În 2021, Volkswagen a livrat aproximativ 4,9 milioane de vehicule, cifră care include bestselleruri precum Polo, T-Roc, Golf, Tiguan sau Passat, dar și modelele de succes complet electrice ID.3 și ID.4. Anul trecut, compania a predat peste 260.000 de vehicule electrice cu baterie (BEV) clienților din întreaga lume, mai mult decât oricând. Aproximativ 184.000 de oameni lucrează în prezent la Volkswagen în întreaga lume și există peste 10.000 de companii comerciale și parteneri de servicii cu 86.000 de angajați. Prin strategia sa ACCELERATE, Volkswagen își îmbunătățește constant evoluția, transformându-se într-un furnizor de mobilitate orientat spre software.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related