Vacanță la Sovata: 5 motive pentru a merge la SPA iarna aceasta

Vacanță la Sovata: 5 motive pentru a merge la SPA iarna aceasta

Iarna și-a intrat în drepturi odată cu primele ninsori din țară, astfel că turiștii deja își fac planuri pentru vacanțele din acest sezon. Iar partea bună este că opțiunile de petrecere a timpului liber sunt cu adevărat generoase, de la destinații în care se pot bucura de poți bucura de cel mai frumos sejur festiv și până la activități tipice de iarnă. În ultimii ani, vacanțele la SPA au început să câștige tot mai mult teren în topul preferințelor turiștilor, ceea ce a determinat hotelierii să facă investiții masive în această zonă. Un astfel de exemplu este Hotel Crystal din Sovata, deschis anul acesta, un loc care a readus stațiunea din Mureș pe harta turistică a României.

Având 104 camere cu design modern, un centru SPA & wellness construit la cele mai înalte standarde, dar și un restaurant care îmbină bucătăria tradițională cu tehnicile internaționale, Hotel Crystal este o oază de relaxare amplasată chiar în centrul Sovatei, la doar 700 de metri de Lacul Ursu, singurul lac helioterm din lume, recunoscut pentru apa termală cu numeroase beneficii asupra sănătății. Mai mult decât atât, stațiunea are mai multe lacuri cu apă sărată datorită cărora a fost posibilă dezvoltarea turismului balnear în zonă, ceea ce înseamnă că e locul ideal pentru cei care doresc să se bucure de beneficiile unei vacanțe la SPA.

 

Relaxare totală la SPA pe timp de iarnă

Cu toate presiunile și agitația din timpul iernii, cu deadline-uri care trebuie finalizate înaintea sărbătorilor și liste de cumpărături de bifat aproape zi de zi, o vizită la SPA poate fi remediul perfect pentru combaterea stresului acumulat. Terapiile de relaxare, cum ar fi masajele cu uleiuri esențiale, sauna sau baia cu aburi pot ajuta la eliberarea tensiunii din corp și la inducerea unei stări de relaxare profundă.

Hotel Crystal dispune de unul dintre cele mai complexe centre de SPA & wellness din Sovata, astfel că, aici, turiștii se pot bucura de diferite tipuri de masaje, piscine și tobogane, saună finlandeză, bio saună, cameră de sare și multe alte facilități destinate relaxării.

 

Îngrijirea pielii în sezonul rece

Iarna, pielea noastră are de suferit din cauza temperaturilor scăzute și a aerului uscat. Se usucă, își pierde strălucirea sau capătă o textură neuniformă. Tocmai din acest motiv, un alt beneficiu oferit de SPA-uri e acela că oferă terapii și tratamente specializate în îngrijirea pielii pe timp de iarnă.

Masajele, uleiurile hidratante, sauna contribuie la hidratarea intensă a pielii pe timp de iarnă, astfel că o vizită la SPA te poate ajuta să te relaxezi, dar și să arăți bine.

 

SPA-ul are rol în întărirea imunității

Deloc surprinzător, iarna aduce, pe lângă temperaturi scăzute și zăpadă, și un risc sporit de răceli și gripă. Este sezonul în care bacteriile și virușii circulă peste tot.

Tocmai de aceea, SPA-urile nu sunt doar despre răsfăț, relaxare și deconectare. Anumite tratamente, cum ar fi saunele și băile cu aburi, pot stimula sistemul imunitar și pot ajuta organismul să lupte mai eficient împotriva infecțiilor.

 

SPA-ul, o experiență de conectare cu sinele și cu cei dragi

Un alt beneficiu important al mersului la SPA în timpul iernii este că oferă o oportunitate perfectă pentru a te deconecta de la grijile cotidiene și de a petrece timp cu tine, de a te asculta, de a te destinde.

În același timp, o vizită la SPA poate fi o activitate de grup. Hotel Crystal din Sovata este locul ideal pentru o escapadă alături de familie (da, există inclusiv piscine pentru copii), pentru o vacanță solo sau chiar pentru o excursie alături de cei mai buni prieteni. A spus cineva… distracție și relaxare?

 

Energie și stare de bine la SPA

Pentru mulți oameni, iarna poate aduce o stare de tristețe sau o lipsă acută de energie. Temperaturile scăzute, orele de întuneric, absența soarelui din ultimele zile sunt factori care ne influențează adesea modul în care ne simțim. 

SPA-urile oferă un mediu plin de lumină, confort și tratamente revigorante, un pachet complet, care ajută la schimbarea stării de spirit și la combaterea efectelor negative ale iernii asupra psihicului.

Indiferent de motivele tale, o vizită la SPA în timpul iernii poate fi exact ceea ce ai nevoie pentru a te îngriji, a te relaxa și a te bucura de beneficiile unui SPA dotat la cele mai înalte standarde, cum este cel de la Hotel Crystal din Sovata.

 

Crăciun în Sovata: oferta sezonului la Hotel Crystal

Încă nu ți-ai făcut planuri pentru Crăciun? Hai la Sovata! Pachetul pentru Crăciun oferit de Hotel Crystal, valabil între 23 și 26 decembrie, de la 3.750 RON, include: 3 nopți de cazare în cameră dublă, demipensiune, cină de bun venit, pomana porcului cu vin fiert, vizita lui Moș Crăciun pe 24 decembrie, cine festive pe 24 și 25 decembrie, acces la zona SPA, 10% reducere la masaje, 10% reducere la produsele oferite de Restaurant Crystal.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related