PeliPartners a asistat Mirova într-un proiect de investiție în valoare de 140 milioane euro în Hyperion Energy Investments SGPS

PeliPartners a asistat Mirova într-un proiect de investiție în valoare de 140 milioane euro în Hyperion Energy Investments SGPS
Carmen Peli, Madalina Fildan

PeliPartners a asistat Mirova, filială a Natixis Investment Managers dedicată investițiilor sustenabile, într-un proiect de investiție în valoare de 140 de milioane de euro în Hyperion Energy Investments SGPS S.A., companie care se ocupă cu dezvoltarea proiectelor de energie regenerabilă în Peninsula Iberică și în Europa Centrală și de Est.

Asistența PeliPartners a constat în servicii de due diligence detaliat al portofoliului românesc, format din mai multe companii-țintă care dezvoltă în prezent proiecte fotovoltaice de peste 200 MW, precum și în asistență în faza de tranzacție, inclusiv în ceea ce privește autorizarea ISD.

Echipa PeliPartners a fost formată din Carmen Peli (Partener), Mădălina Fildan-Răileanu (Managing Associate), Oana Bucșa (Managing Associate), Delia Dumitrescu (Senior Associate) și Ioana Militaru (Senior Associate).

PeliPartners are o echipă specializată în proiecte complexe care solicită abordări inovative. Avocații PeliPartners au fost implicați în unele dintre cele mai importante tranzacții de pe piața românească din ultimii 20 de ani. Echipa adună o bogată experiență în domenii variate, care includ fuziuni și achiziții, finanțări, concurență, infrastructură și concesiuni, energie, drept imobiliar și drept societar. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related