PeliPartners a asistat Mitsubishi Chemical Group în transferul acțiunilor Qualicaps Co. către Roquette Frères

PeliPartners a asistat Mitsubishi Chemical Group în transferul acțiunilor Qualicaps Co. către Roquette Frères

PeliPartners a asistat Mitsubishi Chemical Group în legatură cu transferul acțiunilor Qualicaps Co. către Roquette Frères. Tranzacția este parte a strategiei Grupului MCG de gestionare a portofoliului cu accent pe creștere, performanță și durabilitate, vizând piețele de interes aliniate la tendințele cheie globale.

Implicarea PeliPartners a presupus asistența extinsă a clientului în legatură cu elementele ce țin de piața din România.

„Ne bucurăm că am putut fi alături de Mitsubishi Chemical Group într-o tranzacție importantă pentru strategia de dezvoltare viitoare a clientului nostru.”, a declarat Carmen Peli, Partner PeliPartners.

Echipa PeliPartners a fost formată din Carmen Peli (Partner), Ioana Waszkiewicz (Senior Associate), Ana Atanasiu (Managing Associate), Oana Bucșa (Managing Associate), Cătălina Burcă-Andonie (Associate) și Delia Dumitrescu (Associate).

PeliPartners are o echipă specializată în proiecte complexe care solicită abordări inovative. Avocații PeliPartners au fost implicați în unele dintre cele mai importante tranzacții de pe piața românească din ultimii 20 de ani. Echipa adună o bogată experiență în domenii variate, care includ fuziuni și achiziții, finanțări, concurență, infrastructură și concesiuni, energie, drept imobiliar și drept societar. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related