PeliPartners a asistat Grupul Gymboland cu privire la vânzarea unei participații majoritare către Black Sea Fund

PeliPartners a asistat Grupul Gymboland cu privire la vânzarea unei participații majoritare către Black Sea Fund
Carmen Peli, Delia Dumitrescu

PeliPartners a asistat Grupul Gymboland în legătură cu vânzarea unei participații majoritare către Black Sea Fund, precum și în legătură cu implementarea concomitentă a unei investiții substanțiale din partea fondului. Tranzacția a fost structurată sub forma unui share deal însoțit de subscriere de capital. Investitorul are opțiunea de a efectua o investiție de capital suplimentară semnificativă în cursul anului viitor.

Gymboland este un brand cu peste 13 ani experiență, în prezent unul dintre cei mai importanți operatori de pe piața românească în domeniul facilităților de divertisment și recreere pentru copii. Investiția va permite o dezvoltare accelerată a grupului Gymboland, atât prin diversificarea locațiilor în care grupul activează, cât și prin introducerea unor concepte inovative de divertisment și recreere pentru copii.

Suntem încântați că am asistat clientul nostru Gymboland în această tranzacție care contribuie la extinderea prezenței brandului pe piața locală. A fost o tranzacție complexă, finalizată într-un timp record, privind un grup de companii dezvoltate cu atenție către nevoile de divertisment și recreere pentru copii. Finalizarea cu succes a tranzacției demonstrează totuși că piața de investiții de tip private equity este efervescentă în acest sfârșit de an, că există cerere mare pentru activele de calitate”, a spus Carmen Peli, Partener și Coordonator al Practicii de Corporate M&A a PeliPartners.

Implicarea PeliPartners a presupus asistența extinsă a clientului pe tot parcursul procesului tranzacțional, incluzând asistență în structurarea tranzacției, negocierea și semnarea documentelor tranzacției, implementarea condițiilor suspensive, precum și cu privire la finalizarea tranzacției.
Echipa PeliPartners a fost coordonată de Carmen Peli (Partener) și a inclus pe Delia Dumitrescu (Associate), Alexandra Ioniță (Managing Associate) și Valentina Bujor (Associate).

PeliPartners are o echipă specializată în proiecte complexe care solicită abordări inovative. Avocații PeliPartners au fost implicați în unele dintre cele mai importante tranzacții de pe piața românească din ultimii 20 de ani. Echipa adună o bogată experiență în domenii variate, care includ fuziuni și achiziții, finanțări, concurență, infrastructură și concesiuni, energie, drept imobiliar și drept societar. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related