tbi bank încheie un parteneriat cu iStoma pentru a facilita accesul clienților la peste 1.500 de clinici dentare

tbi bank încheie un parteneriat cu iStoma pentru a facilita accesul clienților la peste 1.500 de clinici dentare
Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions tbi bank

Sănătatea dentară ar trebui să fie o prioritate, dar mulți români amână mersul la stomatolog, având în vedere contextul economic și social dificil. tbi bank, o bancă challenger din Europa de Sud-Est, își sprijină  clienții să acceseze servicii stomatologice de înaltă calitate în peste 1.500 de clinici dentare, printr-un parteneriat cu iDava Solutions, dezvoltator de software care a creat iStoma, una dintre cele mai mari platforme folosite de medicii dentiști din România. Astfel, românii pot obține mai ușor finanțare prin accesarea metodelor de plată ale tbi, precum soluția buy now pay later, ceea ce face ca îngrijirea dentară să fie mai accesibilă.

Clienții pot beneficia de opțiunile eficiente de finanțare oferite de tbi bank atunci când merg la dentist, cum ar fi BNPL, prin care pot plăti în 4 rate fără dobândă sau în până la 60 de rate la dobânzi avantajoase.

„Mulți români își amână vizita la dentist din cauza costurilor mari, fiind afectată astfel starea lor de sănătate. Acesta este unul dintre motivele pentru care am ajuns la un acord cu dezvoltatorii iStoma, iDava Solutions, pentru a oferi oportunitatea românilor de a accesa o gamă largă de servicii stomatologice în condiții mai avantajoase”, spune Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

iStoma activează pe piață din 2012 și a câștigat până acum încrederea a 5.300 de stomatologi din România, Moldova, Irlanda, Italia și Spania. iDava Solutions a dezvoltat și iClinic, o soluție software modernă pentru clinici, centre de înfrumusețare sau SPA și centre medicale.

„Am creat aceste soluții pentru a fi alături de persoanele care doresc să aibă acces la o gamă largă de servicii medicale de calitate. În ultimul an, una dintre problemele întâmpinate de unii clienți a fost creșterea prețurilor la aceste servicii. Un acord cu un partener financiar puternic precum tbi bank ne ajută să fim mai aproape de oameni și de nevoile lor într-un context economic și social complicat”, spune Ionuț-Richard Botorogeanu, CEO & Founder, iDava Solutions.

Clinicile prezente pe iStoma au numeroase beneficii, cum ar fi ușurința de a face programări online, gestionarea automată a inventarului și a numerarului, calculul automat al salariilor, acces gratuit la platformele piatastomatologica.ro și CautDentistBun.ro, chat live care permite medicilor să comunice mai eficient cu recepția și multe altele.

tbi bank este o bancă de tip ”challenger” din Europa de Sud-Est și lider regional în domeniul soluțiilor de plată alternative, care a construit un ecosistem prin îmbinarea instrumentelor de finanțare cu shopping-ul pentru a răspunde nevoilor clienților. Se concentrează pe sprijinirea comercianților pentru a-și dezvolta afacerile, precum și pe oferirea de produse și servicii financiare consumatorilor, care să le facă viața mai ușoară. În prezent, operează în România, Bulgaria, Grecia, Germania și Lituania. Prin diverse canale digitale și parteneriate de încredere cu aproape 20.000 de comercianți, tbi are un portofoliu de 2 milioane de clienți și a acordat aproape 550.000 de credite în 2022. Modelul său de afaceri și abordarea axată pe client au dus la transformarea sa într-una dintre cele mai profitabile și eficiente bănci din regiune. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related