Glovo pune la dispoziție în aplicație un spațiu dedicat donațiilor pentru victimele cutremurelor din Turcia și Siria

Glovo pune la dispoziție în aplicație un spațiu dedicat donațiilor pentru victimele cutremurelor din Turcia și Siria

Glovo se alătură eforturilor de sprijinire a victimelor cutremurelor din Turcia și Siria și dezvoltă  un parteneriat special, prin intermediul Worldcoo (companie socială agregatoare de proiecte de solidaritate non-guvernamentale) și Adyen (companie de procesare a plăților), cu organizația non-guvernamentală Médecins du Monde care susține eforturile de căutare și salvare din cele două țări.

Glovo, platforma multi-categorie care oferă acces la o varietate mare de produse, dedică o secțiune specială în aplicație prin care utilizatorii pot dona persoanelor afectate de seismele din Turcia și Siria. 

 

Cum pot dona utilizatorii aplicației?

Pentru a sprijini persoanele afectate de cutremure, utilizatorii Glovo pot accesa secțiunea dedicată acestei cauze (Sprijină Turcia și Siria) și să selecteze suma pe care doresc să o doneze către Médecins du Monde. Fondurile strânse prin Glovo sunt direcționate integral organizației ce are echipe dedicate la fața locului și care contribuie activ la operațiunile de căutare și salvare încă de la începutul acestora.

Médecins du Monde se asigură să acopere nevoile populației afectate de seismele din Turcia și Siria oferind hrană, adăpost și îngrijiri medicale, iar, pe termen lung, suport pentru a stabiliza sistemul medical local.

Glovo este una dintre cele mai importante aplicații de livrare din mai multe categorii  care conectează utilizatorii cu companii și curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, supermarketuri și magazine. Viziunea Glovo este de a oferi tuturor acces facil la tot ce se află în orașul lor, astfel încât utilizatorii noștri să se poată bucura de ceea ce își doresc, când doresc, unde doresc. Fondată în 2015 la Barcelona, operează în 25 de țări din Europa, Asia Centrală și Africa.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related