tbi bank și REGINA MARIA fac parteneriat pentru a oferi românilor asistență medicală de calitate și la prețuri accesibile într-un context economic delicat

tbi bank și REGINA MARIA fac parteneriat pentru a oferi românilor asistență medicală de calitate și la prețuri accesibile într-un context economic delicat
Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank

Grija oamenilor pentru sănătatea lor este astăzi mai mare ca oricând, iar în actualul context economic dificil, pentru mulți români este tot mai greu să își permită să plătească serviciile medicale private de calitate de care au nevoie. tbi bank și REGINA MARIA fac parteneriat pentru a oferi opțiuni mai accesibile de îngrijire a sănătății și oferă un abonament garantat valabil 1 an în cadrul REGINA MARIA - Rețeaua privată de Sănătate celor care plătesc un plan de tratament în rate fixe prin intermediul unui plan de finanțare oferit de tbi bank.

Oferta este disponibilă în perioada 16 ianuarie - 28 februarie pentru o valoare a achiziției mai mare de 5.000 de lei. Soluțiile de finanțare tbi pot fi folosite pentru orice achiziție majoră în domeniul sănătății: aparat auditiv nou, tratament stomatologic, naștere la o anumită clinică sau intervenție chirurgicală.

„Este esențial să avem grijă de sănătatea noastră, dar uneori costurile ne fac să amânăm acest lucru, mai ales într-un context economic complex, când costurile crescute de trai îngreunează accesul la o calitate mai bună a vieții. Facem acest parteneriat cu REGINA MARIA, un furnizor de servicii medicale de top, pentru a le oferi românilor nu doar o asistență medicală mai bună și mai accesibilă, ci și o viață mai bună”, spune Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

REGINA MARIA este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii medicale din România, cu o experiență de peste 27 de ani în domeniu. Rețeaua oferă acoperire națională și un sistem integrat de prevenție și tratament, cu 59 de policlinici, peste 400 de clinici partenere, 10 campusuri medicale, 7 spitale, 4 maternități, laboratoare și centre de imagistică și mii de medici specialiști.

„De peste 27 de ani dezvoltăm infrastructura medicală din România și oferim soluții personalizate de prevenție și tratament, având ca principală misiune sănătatea comunității în care trăim. Ne propunem să ajutăm cât mai multe persoane să efectueze cel puțin un screening și un control medical de rutină în fiecare an, iar parteneriatul cu tbi bank contribuie la acest lucru și ne sprijină să creștem gradul de prevenție în rândul românilor”, spune Georgiana Andrei, Corporate Sales Director, REGINA MARIA – Rețeaua privată de Sănătate.

tbi bank este o bancă de tip ”challenger” din Europa de Sud-Est și lider BNPL în regiune, care se adresează consumatorilor, comercianților și IMM-urilor, oferind finanțare și servicii suplimentare integrate prin intermediul unei rețele largi de canale și platforme "phygitale". În prezent, operează în Bulgaria, România, Grecia, Germania și Lituania. Prin diverse canale digitale, o rețea proprie de 300+ de sucursale și parteneriate de încredere cu circa 20.000 de comercianți, tbi are un portofoliu de 2 milioane de clienți în septembrie 2022. Modelul său de afaceri de succes și abordarea orientată spre client au dus la transformarea sa într-una dintre cele mai profitabile și eficiente bănci din Europa de Sud-Est.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related