Cu o cifră de afaceri de 1,85M euro în 2022, divizia CIS a Zitec estimează un trend ascendent al serviciilor de mentenanță software și pentru 2023

Cu o cifră de afaceri de 1,85M euro în 2022, divizia CIS a Zitec estimează un trend ascendent al serviciilor de mentenanță software și pentru 2023
Ionuț Cociaș, Business Line Director CIS, Zitec

Divizia Continuous Improvement Services (CIS) a companiei Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de 1,85M euro, de 5 ori mai mare decât cea obținută în 2020, anul lansării sale. Echipa CIS adresează servicii de mentenanță evolutivă, îmbunătățire continuă a site-urilor și aplicațiilor web, securitate și web design.  

 

Rezultatele de business în 2022 și previziuni pentru 2023

Sub Ionuț Cociaș, Business Line Director, echipa CIS a ajuns în 2022 la 36 de membri activi, aceasta având o creștere de 56% față de anul precedent. Cu un background tehnic în Web Development și Design, o experiență profesională de 10 ani în companie din care 2 ani în rolul de Head of Business Development, Ionuț Cociaș coordonează livrarea agilă a proiectelor medii și mari pentru companii care au nevoie de un pachet complet de servicii - imagine perfectă, calitate în implementare și intervenții rapide. În 2022, divizia CIS a înregistrat o creștere a veniturilor de 1,85M euro, cu 66% mai mult față de procentul obținut în 2021. 

Prin serviciile pe care le oferim încercăm să ajutăm clienții să evite stresul mentenanței software, dându-le, suplimentar, acces la o paletă de servicii livrate la standarde recunoscute internațional. Companiile cu care lucrăm văd în formula de colaborare pe care noi o propunem avantajul de a avea acces la un one stop shop care cuprinde și servicii conexe precum Design, Front-End, Digital Marketing, pentru care nu este necesar să subcontracteze adițional alte companii.

De fapt, orice proiect care ajunge la noi, indiferent de dimensiune, beneficiază de know-how-ul unei echipe multifuncționale formată din minimum 2 developeri și un project manager. Putem aborda o paletă largă de proiecte, plecând de la construirea unui site de prezentare cu funcționalități minime pană la mentenanța unor sisteme complexe sau crearea de design-uri web cu funcționalități customizate. Pentru 2023, ne propunem ca prin mentenanță evolutivă și web design să ajutăm tot mai multe companii să exploreze transformarea digitală în deplină siguranță și să se bucure de utilizatori satisfăcuți, printr-un software bine înțeles, întreținut și îmbunătățit în timp explică Ionuț Cociaș, Business Line Director.

 

Tehnologii folosite și experiență

Echipa CIS livrează soluții digitale inovatoare și dispune de cele mai bune practici pentru o gamă largă de clienți, având experiență dovedită în industrii precum retail și distribuție, logistică și transporturi, tehnologie, finanțe, sănătate și asistență medicală.

Printre tehnologiile folosite de experții CIS se numără Magento, WordPress, Symfony, PHP Custom, Laravel, .NET și altele, aplicate cu succes portofoliului de clienți CIS din România și din Europa.

Cele mai solicitate tipuri de intervenții înregistrate de echipa CIS Zitec în 2022:

  • intervenții rapide și soluționarea impasurilor tehnice care împiedică creșterea business-ului
  • upgrade-uri riscante de versiuni PHP sau Magento
  • alocări specifice pe tehnologii precum: Symfony/Laravel, Magento, Wordpress, .NET
  • implementare de dezvoltări recomandate de agenția de SEO a clientului
  • dezvoltare software în situațiile în care un developer nu este solicitat full time
  • audituri și modificări tehnice în nivelul de securitate al website-urilor
  • soluționare de probleme ce țin de integrarea între sisteme (site-uri și CRM-uri/ERP-uri) sau de de compatibilitatea între plugin-uri
  • creșterea vitezelor de încărcare și performanțelor magazinelor online/website-urilor

 

Clienții Zitec pentru servicii de mentenanță și dezvoltare continuă

Conform declarațiilor companiei, portofoliului existent de clienți CIS include brand-uri precum: Arctic, Mobino, BeanzCafe, 7Card, Startarium, Credit Europe Bank, Decathlon, Brico Dépôt, Sameday, Electrica Furnizare și alții. În prezent, echipa CIS lucrează la un număr de peste 40 de proiecte active.

Printre ele, în 2022 s-a numărat proiectul de transformare al site-ului Arctic, în care s-a folosit conţinut generat de inteligenţă artificială (AI). Principalul scop al proiectului a fost ca utilizatorii de dispozitivele mobile să descopere un site nou, extrem de prietenos și uşor de utilizat. Pentru asta, echipa CIS s-a ocupat de implementarea unui limbaj vizual digital unic; folosind detalii din logo-ul Arctic, CIS a construit elemente grafice de interfaţă ce transmit mesajul brandului. Interfaţa, deși folosește browsere de internet mobile, împrumută din calităţile vizuale şi intuitivitatea unei aplicaţii mobile de sine stătătoare.

Gabriel Eremia, Marketing & Product Management Director, Arctic: Prin intermediul noului website Arctic, dezvoltat împreună cu echipa Zitec, ne-am propus să le oferim consumatorilor o experiență eficientă și intuitivă. Echipa CIS a Zitec a înțeles aceasta nevoie și a facilitat conturarea unei modalități inovatoare pentru familiarizarea publicului cu produsele noastre. Mixul dintre inteligența artificială (AI) și tehnologia machine learning a contribuit la realizarea de conținut video dedicat interacțiunii digitale dintre consumator și brand.

Un alt proiect dezvoltat de CIS în 2022 este site-ul Mobino, unde echipa a efectuat simultan trei acțiuni de îmbunătățire: actualizarea versiunii Magento la Magento 2.4.5, redesign-ul site-ului și migrarea în Google Cloud. Acest proiect a fost lansat oficial în 2023.

În planurile de dezvoltare ale diviziei CIS se regăsesc atât consolidarea cât și diversificarea portofoliului de clienți la nivel local și internațional.

Lider pe piața IT & Digital Marketing din România, cu birouri în București și Brașov, Zitec este specializat în dezvoltarea de soluții de afaceri, servicii și produse tehnologice personalizate, aplicații mobile, blockchain, precum și servicii de digital marketing.

Zitec este una dintre puținele companii românești certificate Google Cloud Premier Partner, Microsoft Solution Partner - Digital & App Innovation, Microsoft Advanced Specialization - Infrastructure Migration to Azure, Amazon AWS Technology Partner și furnizor al platformei de soluții eCommerce în cloud VTEX, precum și Adobe Solution Bronze Partner. În plus, compania este certificată ISO:9001, ISO:27001, CREST și atestată de către DNSC drept Auditor de securitate NIS.

Zitec este partener al Comunității Europene prin prisma proiectelor europene finalizate sau aflate în faza de implementare în cadrul programelor Ambient Assisted Living și Erasmus +.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Zitec

Lider pe piata IT & Digital Marketing din Romania, cu birouri in Bucuresti si Brasov, Zitec este specializata in dezvoltarea de solutii de afaceri, servicii si produse tehnologice personalizate, precum si... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related