Grease: Rise of The Pink Ladies disponibil pentru vizionare în această primăvară, doar pe SkyShowtime

Grease: Rise of The Pink Ladies disponibil pentru vizionare în această primăvară, doar pe SkyShowtime

Cu Marisa Davila și Cheyenne Isabel în rolurile principale, serialul muzical de zece episoade va putea fi urmărit exclusiv pe SkyShowtime în această primăvară.

Produs de Paramount Television Studios, Grease: Rise of The Pink Ladies va ajunge pe SkyShowtime în această primăvară.

Serialul musical are loc cu patru ani înainte de originalul Grease; în 1954, înainte ca rock 'n' roll-ul să domine, înainte ca T-Birds să fie cei mai grozavi din școală - patru rebele îndrăznesc să se distreze după propriile lor reguli, declanșând o panică morală care va schimba liceul Rydell pentru totdeauna.

Pe lângă Marisa Davila în rolul lui Jane și Cheyenne Isabel Wells în rolul Oliviei, distribuția îi include pe Ari Notartomaso în rolul lui Cynthia, Tricia Fukuhara în rolul lui Nancy, Shanel Bailey în rolul lui Hazel, Madison Thompson în rolul lui Susan, Johnathan Nieves în rolul Richie, Jason Schmidt în rolul lui Buddy, Maxwell Whittington-Cooper în rolul lui Wally și Jackie Hoffman în rolul directorului adjunct McGee. 

Scris și produs de Annabel Oakes (Atypical, Transparent), care este, de asemenea, producător și regizor. Marty Bowen și Wyck Godfrey sunt producători executivi pentru Temple Hill, alături de Adam Fishbach . Alethea Jones (Made For Love, Dollface,Evil) este, de asemenea, producător executiv, regizând episodul pilot și încă două. Erik Feig și Samie Kim Falvey sunt producători executivi prin intermediul PICTURESTART, iar filmul este produs de Grace Gilroy. Coregrafia îi aparține lui Jamal Sims, care a și regizat, iar muzica este asigurată de către Justin Trante, nominalizat la premiile GRAMMY și producător muzical executiv.

Serviciul SkyShowtime este disponibil clienților prin intermediul aplicației SkyShowtime, disponibilă pentru dispozitivele Apple iOS, tvOS și Android, precum și prin intermediul site-ului web: www.skyshowtime.com. Prețul standard lunar pentru abonamentul SkyShowtime este de 3.99 euro. Până la data de 28.03.2022, noii clienți care optează pentru un abonament lunar pot beneficia de oferta Abonamentul la jumătate de preț pe viață.

SkyShowtime este cel mai nou serviciu de streaming din Europa lansat recent în peste 20 de piețe, care includ mai mult de 90 de milioane de locuințe. În prezent, SkyShowtime este disponibil în Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Suedia și Ungaria. În Andorra și Spania va fi lansat la 28 februarie 2023.

O asociere în participațiune între Comcast și Paramount Global, SkyShowtime aduce cele mai bune programe de divertisment, filme și seriale originale de la mărci emblematice precum Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock. SkyShowtime va găzdui, de asemenea, o serie de producții locale exclusive, precum și seriale originale SkyShowtime.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related