SkyShowtime confirmă data lansării noului serial original Fatal Attraction

SkyShowtime confirmă data lansării noului serial original Fatal Attraction

Cu Joshua Jackson și Lizzy Caplan în rolurile principale, serialul format din opt episoade.

Fatal Attraction va fi disponibil pentru vizionare exclusiv pe SkyShowtime din 22 mai. Primele trei episoade vor disponibile la momentul lansării.  

    

SkyShowtime a confirmat azi data lansării noului serial Fatal Attraction. Produs de Paramount Television Studios și Amblin Television, Fatal Attraction va fi lansat pe SkyShowtime luni, 22 mai. Primele trei episoade vor fi disponibile la momentul lansării, ulterior, săptămânal, în fiecare joi, va fi lansat câte un nou episod.

Fatal Attraction este o reimaginare detaliată a clasicului thriller psihosexual, simbol cultural al anilor '80. Noul serial va explora atracția fatală și temele atemporale ale căsătoriei și infidelității, prin prisma atitudinilor moderne față de femeile puternice, a tulburărilor de personalitate și a controlului coercitiv.

Serialul îi are ca protagoniști pe Joshua Jackson în rolul lui Dan Gallagher și pe Lizzy Caplan în rolul lui Alex Forrest, alături de Amanda Peet (Beth Gallagher), Alyssa Jirrels (Ellen Gallagher), Toby Huss (Mike Gerard), Reno Wilson (detectivul Earl Booker) și Brian Goodman (Arthur Tomlinson).

Alexandra Cunningham (Dirty John, Chance) este scriitoare, producătoare executivă și coordonatoare a producției serialului, alături de producătorul executiv Kevin J. Hynes (Perry Mason), cu care Cunningham a dezvoltat scenariul. Din echipă mai fac parte Darryl Frank și Justin Falvey în calitate de producători executivi din partea companiei Amblin Television. Silver Tree este, de asemenea, producător executiv și a regizat cinci episoade. 

Serviciul SkyShowtime este disponibil pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime disponibilă pentru pe Apple iOS, tvOS, dispozitivele Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului: www.skyshowtime.com. Prețul standard lunar al unui abonament la SkyShowtime este de 3.99 euro. Până la data de 11.04.2023, noii clienți care optează pentru un abonament lunar pot beneficia de oferta Abonamentul la jumătate de preț pe viață. 

SkyShowtime este cel mai nou serviciu de streaming din Europa, lansat recent în peste 20 de piețe ce găzduiesc 90 de milioane de locuințe. Disponibil în prezent în Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Norvegia, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia. 

O asociere a Comcast și Paramount Global, SkyShowtime aduce divertisment, filme și seriale originale de top de la branduri emblematice precum Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock. SkyShowtime va fi locul unde vei găsi, de asemenea, producții locale exclusive, precum și seriale SkyShowtime Originals.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Sectiune



Branded


Related