Selly este ambasadorul CCC în noua campanie pentru brandurile sport

Selly este ambasadorul CCC în noua campanie pentru brandurile sport

Culori pastelate, cer senin și un teren de golf sunt doar câteva dintre elementele ce fac parte din atmosfera CCC în noua campanie Wonderland Sport. Brandurile sport din portofoliul retailerului polonez de încălțăminte și accesorii sunt stilizate în acest sezon de Selly, vloggerul de succes urmărit de peste 6 milioane de fani pe Youtube, Instagram și TikTok.

Dincolo de munți, dincolo de păduri, în locul unde realitatea se transformă într-un basm și limitele nu au sfârșit, exact ca imaginația tinereții… Pe un pământ fermecat, plin de aventuri unice, stil și întâlniri pline de inspirație. CCC invită aici toți iubitorii de stil urban sport pentru a face cunoștință cu un idol al generației tinere. Bine ați venit la Wonderland!   

Cu o experiență de peste 11 ani în zona online, cunoscut pentru un stil vestimentar lejer și bine rafinat în același timp, Selly pășește încrezător pe tărâmul CCC Wonderland al brandurilor sport pentru sezonul primăvară-vară 2023. De la modelele clasice de teniși Vans, până la pantofi sport tip Champion tip baschet, vloggerul apreciază confortul accesoriilor din noua colecție.

Filmările pentru campanie au avut loc în Varșovia cu o echipă de producție extinsă și un program de două zile intense de shooting. Imaginile campaniei cu vloggerul de 21 de ani au fost surprinse de fotograful internațional Hans Neumann, artist vizual recunoscut pentru proiectele sale în revista Vogue pentru branduri de top precum Chanel sau Hermes.

Atmosfera relaxată de pe platou și chimia dintre Selly și echipa de producție se resimte și în videoclipul de campanie, unde creatorul de conținut poartă modelele preferate de încălțăminte în combinație cu seturi de trening, topuri în estetică athleisure, ascultând propria piesă hit, „Mod Avion”. Este ușor să-ți imaginezi un look de primăvară cu accesorii Sprandi, pantaloni sport și un tricou preferat.

„Cu un stil personal puternic și o atitudine ce inspiră o generație întreagă, Selly aduce un plus de energie și un stil fresh campaniei Wonderland Sports. Suntem pregătiți pentru un nou sezon care ne va purta prin universuri neașteptate”,  a declarat Silvia Popescu, Marketing Manager la CCC.

Noua colecție Wonderland Sport este disponibilă în toate magazinele CCC, în aplicație și pe ccc.eu.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related