„Incredibil, dar Nelimitat” revine cu reduceri de 50%, timp de 6 luni, la portarea în rețeaua DIGI

„Incredibil, dar Nelimitat” revine cu reduceri de 50%, timp de 6 luni, la portarea în rețeaua DIGI
  • În perioada 1 martie – 2 aprilie 2023, la DIGI revine campania „Incredibil, dar Nelimitat”, care aduce o reducere de 50% din valoarea abonamentului lunar, timp de 6 luni, clienților care își portează numărul de telefon în rețeaua mobilă DIGI;
  • Oferta este disponibilă în magazinele DIGI, online, pe site-ul DIGI.ro, prin apel la serviciul Relații Clienți și prin intermediul reprezentanților de vânzări;
  • DIGI este operatorul cu cea mai mare acoperire de voce mobilă din țară, cu un procent de 98,8% din populația României.

La DIGI, primăvara debutează cu a doua ediție a campaniei „Incredibil, dar Nelimitat”, prin intermediul căreia, clienții noi și existenți, persoane fizice, se bucură de o ofertă avantajoasă la portarea în rețeaua mobilă, atât din prepaid, cât și din postpaid.

Astfel, în perioada 1 martie - 2 aprilie, clienții care își portează numărul în rețeaua mobilă DIGI, beneficiază, timp de 6 luni, de 50% reducere* din valoarea facturii, la contractarea tipului de abonament  Nelimitat, Optim 3, respectiv Optim 2. Promoția se aplică doar la încheierea contractelor de telefonie mobilă pe o perioadă de 24 de luni, iar abonații pot opta, fie pentru reducerea de 50% din valoarea abonamentului, fie pentru achiziționarea unui telefon în 24 de rate** DIGI, cu avans 0, această facilitate fiind disponibilă doar pentru cei care dețin minimum un serviciu fix DIGI. În funcție de numărul de abonamente Nelimitat contractate de același client, prețul final al abonamentului variază între 3-5 Euro/lună (TVA inclus).

Clienții care aleg abonamentul Nelimitat se vor bucura, timp de 6 luni, de un tarif special de 2,5 euro/lună (TVA inclus), opțiune ce le conferă multiple beneficii, precum: acces internet și minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă, SMS-uri în rețeaua DIGI și 3.000 de minute internaționale incluse în principalele rețele mobile din SUA, Canada, UE și China.

Utilizatorii noi, care sunt interesați să achiziționeze unul sau mai multe abonamente de telefonie mobilă Nelimitat, pot  accesa site-ul DIGI.ro, se pot adresa reprezentaților de vânzări din punctele de prezență ale companiei sau pot apela serviciul Relații Clienți (031.400.4600).

DIGI a devenit operatorul cu cea mai mare acoperire de voce mobilă din țară cu un procent de 98,8% din totalul populației României, conform ultimului raport publicat de Autoritatea Națională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii. De asemenea, DIGI este operatorul de telecomunicații care atrage lunar, prin portare, cei mai mulți utilizatori la nivel național, deservind peste 4,9 milioane de conexiuni mobile (date disponibile la 31.12.2022).

*Oferta este supusă unor termene și condiții, reducerea de 50% din valoarea facturii se aplică pentu lunile de contract 7-9, respectiv 19-21. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați DIGI.ro.

 **Promoția la portarea în rețeaua DIGI nu se cumulează cu ratele pentru achiziționarea telefoanelor.

DIGI este liderul segmentului de servicii de internet fix, pay-tv și telefonie fixă după cotele de piață deținute în România și unul dintre operatorii europeni de top în domeniul comunicațiilor electronice convergente, derulând operațiuni în Spania, Italia, Portugalia și Belgia. Compania deține cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune. Grupul DIGI pune la dispoziția abonaților săi și o ofertă complexă de conținuturi trans-media, prin intermediul diviziei media care cuprinde: televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3, 4, Digi4K, Film Now (pay-TV), Digi World, Digi Animal World, Digi Life, UTV, Music Channel și Hit Music Channel, radiourile Digi FM, PROFM, Dance FM, Digi24 FM și serviciul de content Digi Online.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related