În luna august, Film Now încinge ecranele cu pelicule captivante și personaje memorabile

În luna august, Film Now încinge ecranele cu pelicule captivante și personaje memorabile

În luna august, Film Now vine cu o selecție explozivă de pelicule captivante și personaje memorabile. Pregătiți-vă să experimentați emoții la cote maxime, într-o călătorie cinematografică plină de acțiune, mister și suspans.

Personaje memorabile și povești incitante se contopesc într-o experiență cinematografică de neuitat, menită să vă ofere momente de divertisment și adrenalină pură. De la aventurile spectaculoase ale Omului-Păianjen și intrigile lumii obscure din "Sfinții din Mafie," la enigmele infricoșătoare din "Pe urmele ucigașului" și înfruntarea cu răul absolut în "Malignant - Încarnarea răului," Film Now vă promite o vară memorabilă pe micile ecrane.

Începem duminică, 13 august, la 20:00, cu "Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă/ SPIDER-MAN: NO WAY HOME (2021)." În această producție de excepție ce a dominat încasările la nivel global cu sume aproape de 2 miliarde de dolari, Tom Holland, Zendaya și Benedict Cumberbatch te vor captiva într-o poveste în care Spider-Man, eroul cartierului, se confruntă cu alegeri aproape imposibile, având nevoie de ajutorul lui Doctor Strange.

În premieră TV, duminică, 20 august, la 20:00, urmărește "Pe urmele ucigașului/ TO CATCH A KILLER (2023)." Shailene Woodley o interpretează pe Eleanor, ofițer de poliție în Baltimore, implicată în urmărirea unui criminal periculos, iar în noaptea de Revelion, descoperirile sale ar putea schimba totul, dar la un cost personal extrem de mare.

Vineri, 25 august, de la 21:35, fii martorul intrigilor din "Sfinții din Mafie/ THE MANY SAINTS OF NEWARK (2021)." Filmul dezvăluie ascensiunea tânărului Tony Soprano într-un oraș marcat de conflicte și rivalități între clanurile mafiote. Într-o lume a obscurității și a secretelor, influența puternică a unchiului său, Dickie Moltisanti, joacă un rol decisiv în transformarea sa într-un lider mafiot puternic.

În data de 27 august, la 20:00, în premieră TV, vei avea parte de o poveste impresionantă în "Devotion: Eroii aerului/ DEVOTION (2022)." Filmul relatează adevărata și emoționanta poveste a lui Jesse Brown, primul aviator negru din istoria Marinei Statelor Unite, și a prieteniei sale puternice cu pilotul Tom Hudner, inspirând generații de militari cu eroismul și sacrificiul său.

Pe 30 august, de la 22:40, pregătește-te pentru "Malignant - Încarnarea răului/ MALIGNANT (2021)." Filmul vă va ține cu sufletul la gură într-o poveste terifiantă, în care Madison este terorizată de viziuni înfricoșătoare ale unor crime cumplite. Pe măsură ce se trezește în fața realității, trebuie să descopere dacă aceste crime pot fi prevenite.

Film Now vă invită să vă bucurați de o vară de neuitat pe micile ecrane, oferindu-vă o selecție captivantă de filme ce vor rămâne în sufletul vostru. Aventura, suspansul și emoția vă așteaptă, doar pe Film Now!                         

Multe filme îndrăgite de public și premiate de juriile unor festivaluri de renume sunt disponibile abonaților Digi TV care au pachetul Digital și aleg să își „amenajeze” acasă propriul cinematograf, activând extraopțiunea Film Now, cu doar 3 lei/ lună. Mai mult, odată activată extraopțiunea, programul Film Now poate fi urmărit și în platforma Digi Online.

# Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă
SPIDER-MAN: NO WAY HOME/ 2021
Duminică, 13 august, la 20:00
Regia: Jon Watts 
Cu: Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jon Favreau, Marisa Tomei

# Pe urmele ucigașului
TO CATCH A KILLER/ 2023
În premieră TV, duminică, 20 august, la 20:00
Regia: Damian Szifron 
Cu: Ben Mendelsohn, Shailene Woodley

# Sfinții din Mafie
THE MANY SAINTS OF NEWARK/ 2021
Vineri, 25 august, la 21:35
Regia: Alan Taylor 
Cu: Alessandro Nivola, Billy Magnussen, Corey Stoll, Jon Bernthal, Leslie Odom Jr., Ray Liotta, Vera Farmiga

# Devotion: Eroii aerului
DEVOTION/ 2022
În premieră TV, duminică, 27 august,
la ora 20:00
Regia: J.D. Dillard 
Cu: Glen Powell, Jonathan Majors

# Malignant - Încarnarea răului
MALIGNANT/ 2021
Miercuri, 30 august, la 22:40
Regia: James Wan 
Cu: Annabelle Wallis, George Young, Maddie Hasson

Programul Film Now este disponibil pe site-ul https://www.filmnow.ro/program. Film Now este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul mai deține canalele Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, cele de muzică, UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio PROFM, Digi FM, Dance FM, Chill FM, DIGI 24 FM.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related