Smart City Industry Awards ediția a 7-a, un eveniment sub patronajul Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării

Smart City Industry Awards ediția a 7-a, un eveniment sub patronajul Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării

Asociația Română pentru Smart City (ARSC) a anunțat tema celei de-a șaptea ediții a evenimentului Smart City Industry Awards, care se va desfășura sub Patronajul Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării, pe 30 martie la Palatul Parlamentului. Tema ediției este "Sustenabilitatea", cu scopul de a aduce în prim-plan soluții inovatoare și creative pentru construirea unui viitor durabil și mai verde.

Evenimentul reunește liderii din industrie și cuprinde trei elemente principale: conferința, expoziția și gală de premiere. Conferința Inteligența Artificială în Transformarea Comunităților din România se concentrează pe utilizarea inteligenței artificiale în proiectele de dezvoltare a orașelor inteligente, oferind o analiză a impactului noilor tehnologii asupra comunităților românești. Expoziția reunește cele mai inovatoare produse și servicii dedicate comunităților, furnizori de încredere pentru astfel de proiecte, autorități locale deschise spre parteneriate și în căutare de investiții și preocupate de dezvoltarea verticalelor Smart City.

Eduard Dumitrascu, Președinte ARSC: "Suntem entuziasmați să oferim de 7 ani această platformă pentru ca proiectele smart city să fie recunoscute și sărbătorite. Inovația și creativitatea demonstrată de către participanții edițiilor anterioare continuă să ne inspire și așteptăm cu nerăbdare să vedem ce proiecte vor fi aduse la această ediție a celui mai mare eveniment dedicat comunităților creativ-inteligente".

Gala de premiere încheie seara, prin recunoașterea celor mai activi jucători ai industriei smart city, a inovatorilor, a celor care contribuie efectiv la dezvoltarea comunităților românești, persoane, companii, instituții. 

Persoanele interesate sunt invitate să înscrie gratuit proiectele lor pe site-ul competiției (scia.ro), până la data de 15 martie 2023. Pot să înscrie proiecte primăriile și consiliile județene, companii din domeniile de interes – integratori, IoT, mobilitate, energie, mediu, antreprenori și startup-uri, instituții guvernamentale – ministere, departamente, companii de utilități din sectorul public, organizații non-guvernamentale și instituții academice. Juriul competiției este format din experți cu o experiență valoroasă în domeniile supuse jurizării.

În plus, evenimentul va găzdui Pavilionul Sustenabilității, care va aduce împreună companiile din România care au dezvoltat inițiative și proiecte de sustenabilitate sau care au sprijinit comunitățile în acest sens.

Unic pentru Evenimentele din România. Proiecte de peste 1 miliard euro vin la Smart City Industry Awards, ediția 7. Vă invităm să aflați care sunt proiectele, ce tehnologii și soluții sunt necesare, în ce comunități se întâmplă aceste proiecte și când se organizează licitațiile.

Speakeri care au confirmat prezența:

  • Sebastian Burduja – Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării
  • Marius Humelnicu – Senator, Președinte Comisia IT
  • George-Cristian Tuță – Deputat, Președinte Comisia pentru Automatizare și Viitorul Muncii
  • Anton Rog – Director Centrul Național Cyberint
  • Vlad Stoica – Președinte Ancom
  • Sorin Bălan – Director STS
  • Victor Vevera – Director General ICI
  • Alexandru Kansou – Director General Radiocom
  • Traian Urban – Director Innovation Hub East – Comisia Europeană

Evenimentul este organizat în parteneriat cu EIT Urban Mobility, Ancom, Radiocom, Primăria Capitalei - CTMB, STB, TPBI, ICI și cu sprijinul deosebit oferit de Urban Scope ca Main Partner, Anadolu Automobil Rom și BMF Grup ca Platinum Partners, Integrisoft, Swarco, Telelink, Avitech și Scope Systems ca Gold Partners, și Vodafone Business ca Bronze Partner. Partenerii media ai evenimentului sunt Euronews, Radio România Actualități, Phoenix Media, Go Tech, Cocor Media Channel, Agerpres, United Media, Bursa, Euromedia, IQads, Casa Verde, Klarmedia. Partenerii de tehnologie ai acestei ediții sunt Samsung, Graphtec și MyConnector alături de prietenii SCIA La Fântâna și Kafune.

Asociația Română pentru Smart City (ARSC) este o organizație non-guvernamentală înființată în 2016 cu scopul de a sprijini dezvoltarea orașelor inteligente în România. ARSC alături de peste 300 de membri și parteneri încurajează inovația, digitalizarea și noile tehnologii ca mijloace pentru transformarea comunităților locale în orașe inteligente și durabile, dezvoltând soluții eficiente și sustenabile pentru orașele și comunitățile din România.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related