Primăria Brașov și Asociația Română pentru Smart City anunță încheierea unui parteneriat de colaborare pentru organizarea Forumului Orașelor Verzi 2023

Primăria Brașov și Asociația Română pentru Smart City anunță încheierea unui parteneriat de colaborare pentru organizarea Forumului Orașelor Verzi 2023

Primăria Municipiului Brașov și Asociația Română pentru Smart City (ARSC) au semnat parteneriatul de colaborare pentru organizarea Forumului Orașelor Verzi (FOV) 2023, cel mai mare eveniment din România dedicat sustenabilității de mediu. FOV a fost recompensat cu prestigioase premii în domeniul mediului, printre care se numără Gala Premiilor pentru un Mediu Curat (2021) și trofeul Silver pentru campanii de mediu la Romanian PR Award (2022).

Evenimentul se va desfășura în perioada 4-10 septembrie 2023 și va găzdui o serie de activități menite să promoveze o abordare sustenabilă pentru orașele noastre. Tema centrală a FOV 2023 este "Schimbăm perspectiva. Îmbrățișăm transformarea. Alegem acțiunea. Împreună.", invitând participanții să adopte noi perspective asupra problemelor legate de mediu și să acționeze pentru un viitor mai durabil.

Cu sprijinul Primăriei Brașov și al Asociației Române pentru Smart City, FOV 2023 va atrage speakeri de top și reprezentanți ai instituțiilor europene și mass-mediei, care împărtășesc preocuparea comună pentru protejarea mediului și crearea unor comunități urbane mai verzi.

Prin parteneriatul cu ARSC, Primăria Brașov își reafirmă angajamentul de a face din Brașov "Capitala Verde a Europei", dorind să inspire și să promoveze schimbarea la nivel național și european.

"În calitate de organizatori, suntem încântați să anunțăm semnarea protocolului de colaborare cu Asociația Română pentru Smart City. Este important ca toate comunitățile din România să înțeleagă necesitatea și importanța dezvoltării sustenabile, a reducerii poluării și a protecției resurselor. Cu toții ne dorim să creăm orașe verzi și să oferim un mediu sănătos pentru generațiile viitoare. Această colaborare reprezintă un pas important în direcția îndeplinirii obiectivelor noastre de dezvoltare sustenabilă. Forumul Orașelor Verzi reprezintă o oportunitate unică de a aduce laolaltă administrații locale, parteneri de tehnologie și experți din diverse domenii pentru a modela viitorul ecologic al orașelor noastre", a declarat Allen Coliban, Primarul Municipiului Brașov.

În calitate de lideri în promovarea conceptului de orașe inteligente și sustenabile, ARSC este mândră să se asocieze cu Primăria Brașov pentru organizarea FOV 2023.

"Forumul Orașelor Verzi reprezintă un eveniment esențial în peisajul sustenabilității românești, și suntem entuziasmați să aducem aportul nostru pentru a sprijini această inițiativă valoroasă. FOV 2023 va aduce în prim plan discuții esențiale privind schimbarea paradigmă în abordarea problemelor de mediu și viitorul urban. Suntem mândri să fim parteneri alături de Primăria Brașov și suntem deplin convinși că evenimentul va fi un real succes, aducând beneficii atât pentru participanți, cât și pentru comunitățile din întreaga Românie," a subliniat Eduard Dumitrașcu, Președinte ARSC.

Primăria Brașov este un lider dedicat dezvoltării durabile a orașului și promovează un mediu propice pentru comunitățile locale. Colaborând cu diferiți parteneri, identifică soluții inovatoare pentru un viitor verde și sustenabil, implicând activ cetățenii și mediul de afaceri în promovarea economiei circulare. Prin planificare strategică și transparență, Primăria Brașov se angajează să inspire alte orașe în căutarea unui viitor prosper și sănătos pentru generațiile următoare.

Asociația Română pentru Smart City este liderul Industriei Smart City în România, având peste 300 de membri și parteneri și o bogată experiență obținută în peste 7 ani de activitate. Prin proiecte de succes precum Academia Smart City și dezvoltarea platformei City Air pentru monitorizarea calității aerului în școli, ARSC evidențiază angajamentul său ferm în crearea comunităților urbane inovatoare și în promovarea soluțiilor avansate pentru viitorul orașelor.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Festivaluri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related