NUPO, Brandul Scandinav # 1 de produse alimentare pentru slăbit, disponibil și în România

NUPO, Brandul Scandinav # 1 de produse alimentare pentru slăbit, disponibil și în România

NUPO, brandul danez numărul 1 în țările Scandinave pe piața produselor alimentare pentru slăbit, a intrat in România anul trecut și în doar 8 luni a atins un număr record de 15.000 de clienți. Brandul scandinav NUPO cu produse destinate exclusiv dietei și menținerii greutatii este recomandat de peste 11 milioane de clienți din întreaga lume. În decursul acestui an, brandul NUPO va fi disponibil și în marile lanțuri de farmacii și supermarketuri.

NUPO este dieta de succes a țărilor scandinave recunoscute pentru stilul de viață sănătos.  Cu peste 40 de studii științifice (cele mai multe din lume) și 41 de ani de experiență, dieta de Slăbit Nupo  a fost dezvoltată în 1981, la spitalul Hvidovre din Danemarca, de Dr. Flemming Quaade, cel mai important om de știință în domeniul obezității al țărilor Nordice. Misiunea acestuia a fost de a-și ajuta pacienții să se pregătească pentru o operație de bypass gastric, oferindu-le cât mai puține calorii posibil dar asigurandu-le în același timp echilibrul nutrițional necesar, pentru o scădere în greutate rapidă și sigură. El a înființat o echipă de cercetare care a inovat Dieta Foarte Scăzută în Calorii (VLCD). 

De-a lungul celor peste 40 de ani de existență, Institutele de Obezitate, Diabet, Boli de Metabolism și Nutriție din țările scandinave și vest europene au solicitat în mod expres produsele NUPO pentru a îmbunătăți tratamentele pacienților, dar și pentru a normaliza parametrii lor biologici cum ar fi tensiunea arterială, colesterolul și glicemia.

Dieta NUPO este o dietă VLCD* ( cu conținut scăzut de calorii) atent și continuu studiată, care îi certifică siguranța pentru sănătatea umană și eficiența în procesul de slăbire. Toate produsele din dieta NUPO sunt alimente cu o formulă echilibrată din punct de vedere nutrițional, ce asigură organismului toate vitaminele, mineralele, proteinele, grăsimile esențiale, fibrele și alți nutrienți de care acesta are nevoie. Sunt concepute pentru a înlocui alimentele convenționale pentru o perioadă și pentru a facilita pierderea optimă în greutate. Acest tip de alimente oferă un aport de energie controlat mai mic decât se poate obține cu un aport redus de alimente normale. NUPO este alternativa sigură și sănătoasă la dietele deja existente și oferă produse dietetice atât pentru cei care vor să slăbească cât și pentru cei care vor să își mențină o greutate stabilă.  O dietă extrem de versatilă ce poate fi  urmată în diferite moduri, în funcție de preferințe și stil de viață. Pentru a slăbi rapid și în siguranță, recomandarea specialiștilor este ca dieta să fie urmată minim 3 săptămâni (dieta poate fi urmată în mod continuu, între 3-8 săptămâni*). La nevoie (suprapondere, obezitate), se poate face pauză 1-2 săptămâni și apoi dieta se poate relua pentru a continua procesul de slăbire. ”, au declarat reprezentații NUPO România.

Produsele Nupo sunt împărțite în patru categorii: Dieta, One Meal ( O singură masă ), Gustări Proteice și Slim Boost. Produsele pot fi consumate separat sau pot fi combinate.

Dieta Nupo de Slăbit – asigură scăderea eficientă și sigură în greutate, fiind o dietă săracă în calorii, dar care conține cantitatea corectă și completă de proteine, nutrienți, vitamine și minerale esențiale organismului, care au rolul de a menține organismul echilibrat pe toată durata procesului de slăbire.

Nupo One Meal ( Înlocuitorii de mese) –  înlocuiesc comod, rapid și sănătos o masă. Pe lângă gustul foarte plăcut, din punct de vedere nutritiv înlocuitorii de mese One meal au o compoziție completă și corectă, fiind recomandați atât pentru pierderea în greutate, cât și pentru menținerea greutății, dar și a unui stil de viață sănătos.

Gustări Proteice – au un conținut crescut de proteine și sunt recomandate ca gustare rapidă între mese sau ca o bună alternativă la snack-urile pline de calorii și cu un conținut nutritiv scăzut și dezechilibrat. Sunt ideale pentru menținerea greutății sau pierderea kilogramelor în plus, dar și înainte și după antrenamentele sportive, datorită conținutului crescut în proteine.

Slim Boost – Acceleratori ai metabolismului, sunt suplimente alimentare naturale, care pot fi folosite în combinație cu produsele noastre Dieta Nupo și/sau Nupo One Meal,  dar și pur și simplu ca suplimente la mesele zilnice.

În România, pe lângă informațiile existente pe site, brandul NUPO are o prezență susținută pe social media atât din partea persoanelor publice care au slăbit, cât și a oamenilor normali care au castigat lupta cu kilogramele în plus. Peste 6500 de persoane interacționează zilnic în cadrul grupului dedicat, iar numărul lor creste incontinu. Cea mai buna reclama a acestor produse este dat de reușitele oamenilor care au câștigat lupta cu kg în plus și benefiicile asociate acestei diete.  

NUPO este lider incontestabil în comercializarea produselor dietă în țările Scandinave cu o cota de piața de 85% și vânzarea a peste 220 de Milioane de mese înlocuitori de masă în întreaga lume. În fiecare zi peste 22.000 de persoane recurg la înlocuitorii de masă NUPO pentru a înlocui mesele zilnice, pentru a pierde în greutate și a ajunge să aibă un stil de viață sănătos. NUPO este comercializat în toată Europa, Australia și China. Produsele NUPO sunt fabricate exclusiv în țările Scandinave ( Danemarca, Suedia) și Belgia pentru a asigura o calitate și siguranță alimentară desăvârșită. 

Intrarea pe piața din România este un real succes și un ajutor pentru persoanele care au nevoie sa scape de kilogramele în plus, sa isi schimbe stilul de viață alimentar, sau pentru cei care au nevoie sa isi înlocuiască din când în când o masa cu un produs sănătos și echilibrat nutrițional.

Produsele Nupo sunt certificate de către Agenția Europeană pentru Siguranța Alimentelor (EFSA), înregistrate la Ministerul Sănătății, conțin ingrediente aprobate de OMS și sunt produse în UE. Dieta Nupo se supune Legislației Europene și Naționale: EU2017/1798 completare la EU 609/2013 privind dietele înlocuitoare complete de mese, foarte scăzute în calorii.

*VLCD = Very Low Calorie Diet / Dietă foarte scăzută în calorii (Max.:800 Kcal/zi)

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related