Accesoriile dedicate Zilei Internaționale a Femeii sunt acum disponibile în EA SPORTS™ FIFA 23

Accesoriile dedicate Zilei Internaționale a Femeii sunt acum disponibile în EA SPORTS™ FIFA 23

EA SPORTS și designerul independent Harkiran "Harky" Kalsi și-au unit forțele pentru a aduce conținut unic în FIFA 23 pentru jucătorii din întreaga lume.

EA SPORTS, în parteneriat cu Harkian "Harky" Kalsi, designer independent, a anunțat astăzi noi accesorii (vanity items) cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii (IWD). Accesoriile sunt disponibile în cele mai populare moduri de joc din EA SPORTS FIFA 23, fiind create pentru a fi achiziționate și purtate în joc cu scopul de a susține egalitatea și pentru a promova fotbalul feminin din întreaga lume.

Un tricou special IWD va putea fi achiziționat în FIFA Ultimate Team și o pereche de ghete va fi disponibilă pentru jucători în modurile de joc Pro Clubs și VOLTA FOOTBALL. Create de Harky, aceste accesorii folosesc culoarea mov, culoarea principală a Zilei Internaționale a Femeii, pentru a exemplifica sprijinul EA SPORTS în ceea ce privește egalitatea femeilor atât pe teren, cât și în afara lui.

De asemenea, Sam Kerr (Chelsea), Chloe Kelly (Manchester City), Catarina Macario (Lyon) și Dzsenifer Marozsán (Lyon) au fost desemnate ambasadoare FIFA 23 ale IWD de către EA SPORTS. Cele patru staturi ale fotbalului vor fi incluse în accesoriile speciale IWD și vor primi o minge personalizată creată de Harky.

"În copilărie, admiram sportivi din fotbalul masculin, așadar este extrem de cool că generația următoare poate avea drept exemple niște sportive extraordinare", a declarat Sam Kerr, starul Chelsea. "Nevoia de a promova vocile feminine și nevoia de evoluție a acestui sport încă există, și sunt mândră să colaborez cu EA SPORTS în timp ce continuă să ducă mai departe fotbalul feminin. Ziua Internațională a Femeii este o ocazie fantastică de a pune în valoare aceste contribuții și abia aștept să văd acest echipament în joc."

"A fost o onoare să realizez acest echipament special pentru EA SPORTS, dedicat Zilei Internaționale a Femeii. Reprezentarea contează - atât pe teren, cât și în afara lui - și sunt mândră că am avut un aport în poziționarea în prim-plan a fotbalului feminin. De la mingea personalizată până la ghete și echipament, inspirația mea s-a bazat pe tema din acest an de a încuraja egalitatea și pe culoarea globală a Zilei Internaționale a Femeii. Abia aștept să văd aceste articole în joc!", a declarat Harky Kalsi.

Accesoriile speciale pentru Ziua Internațională a Femeii vor fi disponibile în joc începând cu 8 martie 2023.

FIFA 23 este dezvoltat de EA Vancouver și EA România și este disponibil în întreaga lume pe PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, PS4 și Xbox One. Urmăriți @EASPORTSFIFA pe Twitter, Instagram și YouTube pentru a fi la curent cu noutățile și pentru a vă împărtăși părerea.  

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related