Startup-ul Epic Visits anunță un parteneriat cu Edenred România. Cele mai bune cazări din România vor putea fi rezervate și plătite rapid online cu cardul de vacanță Edenred

Startup-ul Epic Visits anunță un parteneriat cu Edenred România. Cele mai bune cazări din România vor putea fi rezervate și plătite rapid online cu cardul de vacanță Edenred

Epicvisits.com, platforma de rezervări pentru călătorii cu factor epic, a încheiat un parteneriat cu Edenred România, liderul pieței de beneficii extrasalariale. Începând din această lună, angajații care beneficiază de vouchere de vacanță Edenred, vor avea posibilitatea de a rezerva și plăti online, cu doar câteva click-uri, cele mai bune cazări din România.

„Ne alăturăm cu bucurie unui concept care duce turismul românesc la un nou nivel. Epic Visits promovează povestea asociată vacanței. Fie că ne referim la un city break experiențial, la o vacanță cu copiii, un traseu culinar sau o aventură cu prietenii, ceea ce ne rămâne în amintire este emoția asociată acestei călătorii. Dacă la birou angajații își doresc ca munca pe care o fac să aibă sens, în timpul liber vor să trăiască experiențe la fel de valoroase. La ei ne-am gândit atunci când am încheiat acest parteneriat”, spune Codruț Nicolau, Director General Edenred România și Benefit Systems.  

"Parteneriatul încheiat cu Edenred România este un pas important pentru îndeplinirea misiunii de a democratiza accesul la turismul epic. Voucherele de vacanță se află printre cele mai iubite beneficii extrasalariale și ne bucurăm că am reușit să dezvoltăm o infrastructură digitală inovatoare care încurajează explorarea", a declarat Raluca Jianu, co-fondator Epicvisits.com.

Conform unor studii, prioritățile în alegerea unui loc de muncă sunt un salariu bun și beneficiile extrasalariale, iar printre cele mai apreciate beneficii sunt cele legate de vacanțe.

Epicvisits.com selectează cele mai bune unități de cazare din România, având criterii precum designul, amplasarea, povestea, experiențele oferite sau calitatea review-urilor.

Mulțumită unui sistem de rezervare și plată facil, integrat cu platforme globale, iubitorii de călătorii pot să-și rezerve rapid vacanța dorită din România. Opțiunea de split payment oferă utilizatorilor posibilitatea de a folosi mai multe carduri pentru aceeași tranzacție, fiind acceptate carduri de debit, de credit sau de vacanță.

Epicvisits.com a fost listat și în platforma Benefit by Edenred, astfel că angajații ce au acces în plaformă pot găsi vouchere cadou ce pot fi folosite pentru rezervarea de cazări sau experiențe. În curând, utilizatorii Benefit by Edenred vor avea posibilitatea de a-și rezerva vacanța direct din platformă, printr-o integrare făcută în premieră pe piața din România, între o platformă de beneficii extrasalariale și un furnizor de servicii de rezervare online.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related