Anvelopa Goodyear EfficientGrip Performance 2 a primit cel mai bun scor în cadrul testului ADAC

Anvelopa Goodyear EfficientGrip Performance 2 a primit cel mai bun scor în cadrul testului ADAC

Anvelopa Goodyear EfficientGrip Performance 2 a primit cel mai înalt calificativ oferit de ADAC, în urma testului anvelopelor de vară, care a marcat totodată și cea de a 50-a aniversare a organizației1.

Anvelopa Goodyear a fost descrisă de examinatori ca fiind „extrem de echilibrată”, oferind stabilitate și încredere, indiferent de condițiile de drum. De asemenea, anvelopa a primit cel mai înalt calificativ pentru uzura benzii de rulare și pentru eficiență.

Criteriile testului au inclus și un rating „bilanț de mediu”, cu o pondere de 30% din scorul final. Acesta se alătură componentei de „siguranță” a testului.

Goodyear EfficientGrip Performance 2 ajută șoferii să călătorească mai departe, livrând totodată un nivel înalt de performanță și un scor ridicat în ceea ce privește aderența pe carosabil umed, conform Etichetei UE pentru anvelope. Anvelopa oferă un rulaj cu 50% mai mare decât versiunea precedentă2 și cu 20% mai mare decât cel mai apropiat competitor din test3. De asemenea, include cele mai noi tehnologii de frânare pe carosabil umed și stabilitate pe carosabil uscat.

„Suntem mândri să anunțăm că anvelopa EfficientGrip Performance 2 a obținut cel mai înalt scor în cadrul Testelor ADAC ’50 ani – 50 anvelope’. Este unul dintre cele mai complexe teste din industria anvelopelor iar faptul că ne aflăm în fruntea clasamentului este o dovadă a eforturilor neîncetate ale întregii echipe Goodyear, de a crea un produs vârf de gamă.”, a declarat Sonia Leneveu, Director Marketing Consumer Europe, Goodyear.

1 ADAC 50 Jahre, 50 Reifen test anvelope vară. Februarie 2023. Model de test: Volkswagen Golf 8. Dimensiune anvelope 205/55 R16.
2 Estimări interne. Comparație cu modelul anterior, EfficientGrip Performance. Dimensiune anvelope: 205/55R16 91V; Model: VW Golf 7; Locație: carosabil, Luxemburg & Franța
3 Rulaj cu 20%/11.000 km mai mare decât următorul competitor. Rulajul (de ex. Până la limita legală a uzurii) comparat cu ultimele 4 versiuni ale compatitorilor din segmentul de vară HP (Michelin Primacy 4, Continental PremiumContact 6, Bridgestone Turanza T005, Pirelli Cinturato P7 Blue). Testat de TÜV SÜD Product Service GmbH în Noiembrie 2019, studiu comandat de Goodyear. Dimensiunea anvelopei testate: 205/55R16 91V; Model auto de test: VW Golf Mk7; Locație testare: carosabil, Germania Centrală. Număr raport: 713171748.

Goodyear este una dintre cele mai mari companii de anvelope din lume. Are aproximativ 742.000 de angajați și își fabrică produsele în 57 de unități din 23 de țări din întreaga lume. Cele două centre de inovare ale sale din Akron, Ohio și Colmar-Berg, Luxemburg dezvoltă produse și servicii de ultimă generație care stabilesc standardul de tehnologie și performanță al industriei. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related