PepsiCo anunță un nou Snacks Marketing Manager în regiunea Balcanilor de Est

PepsiCo anunță un nou Snacks Marketing Manager în regiunea Balcanilor de Est

PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, anunță o nouă schimbare în cadrul echipei locale de management, prin numirea lui Vlad Vlădescu în funcția de East Balkans Snacks Marketing Manager.

Sunt încântat să preiau acest rol și să lucrez în continuare cu echipa noastră talentată pentru a dezvolta strategii care să creeze un impact real și sustenabil pentru business. Am fost mereu pasionat de marketing și oportunitatea de a lucra în echipa PepsiCo mi-a permis să interacționez cu unele dintre cele mai populare și mai vibrante branduri din industria FMCG. Preocuparea pentru creșterea unor branduri locale sau internaționale care să cucerească inimile consumatorilor se vede în nivelul de profesionalism al echipelor, investițiile alocate și deschiderea spre inovație în comunicare.”, spune Vlad Vlădescu, East Balkans Snacks Marketing Manager.

Vlad s-a alăturat echipei PepsiCo în 2018 în calitate de Digital Marketing Manager, conducând accelerarea agendei de marketing digital în România pentru divizia de snacks, iar apoi coordonând expansiunea Doritos. În ultimele 18 luni, Vlad a condus echipa Lay’s® Brand în România, jucând un rol esențial în stimularea creșterii nivelului de penetrare pentru cel mai mare segment sărat al companiei, inclusiv gama „Better For You” Lay’s® Oven Baked. Înainte de a se alătura PepsiCo, Vlad a câștigat o experiență valoroasă în mai multe roluri de marketing, brand și digital din industria FMCG (Nestle, Ursus, Unilever) și din automotive (Toyota). În noul său rol, Vlad va conduce echipa de East Balkans Marketing Snacks pentru a continua să crească profitabil unele dintre cele mai iubite mărci de snacks din România.

Produsele PepsiCo sunt savurate de consumatori din peste 200 de țări și teritorii din întreaga lume, de un miliard de ori pe zi. PepsiCo a generat o cifră de afaceri de peste 86 de miliarde dolari în 2022, adusă de un portofoliu de alimente și băuturi care include Lay’s, Doritos, Cheetos, Gatorade Pepsi-Cola, Mountain Dew, Quaker și SodaStream. Portofoliul PepsiCo este alcătuit dintr-o gamă variată de produse alimentare și băuturi savuroase, incluzând numeroase branduri iconice ce generează fiecare, anual, peste 1 miliard de dolari în vânzări de retail. 

Principiile PepsiCo sunt în linie cu viziunea noastră de a fi lider global în industria alimentară și de băuturi răcoritoare conform conceptului Winning with PepsiCo Positive (pep+). pep+ este transformarea noastră strategică completă, care pune sustenabilitatea și capitalul uman în centrul modului în care vom crea valoare și creștere, prin operarea în limitele planetare și inspirând schimbări pozitive pentru planetă și oameni. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related