Andreea Vlad (Group Digital Marketing Manager), despre prezenta digitala a celor 15 centre comerciale romanesti din portofoliul New Europe Property Investment

Andreea Vlad (Group Digital Marketing Manager), despre prezenta digitala a celor 15 centre comerciale romanesti din portofoliul New Europe Property Investment

Mall-urile si centrele comerciale ne sunt din ce in ce mai aproape de locuinte, indiferent unde ne avem domiciliul. Cineva spunea ca au potential de transformare in centre culturalo-comunitare personalizate dupa semnalmentele cartierului din jurul lor. Numitorul comun al catorva dintre ele  - 15 in Romania, alte cateva in Slovacia, Cehia si Serbia - este New Europe Property Investment (NEPI), un grup fondat in 2007 ce detine, intre altele, Mall Promenada, Mega Mall si Vulcan Value Center din Bucuresti.

Cat de aproape ne sunt acestea in digital, in schimb? Andreea Vlad (Group Digital Marketing Manager, NEPI) ne spune ca brandurile din portofoliul NEPI au pornit de la inceputul lui 2015 o strategie de comunicare care integreaza omogen partea de digital, cu tot cu website-uri, canale social media si platforme digitale de wayfinding din magazine.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Campanii

Sectiune



Branded


Related