Danone România și PENNY invită consumatorii să colecteze ambalaje Tetra Pak în toate magazinele retailer-ului din țară

Danone România și PENNY invită consumatorii să colecteze ambalaje Tetra Pak în toate magazinele retailer-ului din țară

Danone România, PENNY și Tetra Pak continuă campania de colectare în cadrul căreia consumatorii pot colecta orice ambalaj care conține marca Tetra Pak, cu cea de-a treia ediție „Aduci la reciclat, ai de câștigat!”, ce se va desfășura în toate magazinele PENNY din țară. Campania reprezintă continuarea unui demers de sustenabilitate, inițiat în 2019, prin care Danone RomâniaPENNY și Tetra Pak  își propun să crească gradul de conștientizare cu privire la nevoia de a avea un comportament responsabil față de mediul înconjurător.

Până la finalul acestui an, consumatorii pot aduce ambalaje ale produselor care conțin marca Tetra Pak , în cadrul punctelor de colectare special amenajate la intrarea în magazinele PENNY participante, la nivel național. Campania are și un mecanism promoțional, astfel că, pentru fiecare 5 ambalaje returnate, clienții vor primi un voucher în baza căruia vor beneficia de un produs Activia de băut cu fructe la 320g, la cumpărături în toate magazinele PENNY. 

Datorită materialelor din care sunt realizate, ambalajele marca Tetra Pak pot fi reciclate, în urma acestui proces fiind recuperate fibrele materiilor prime din care ambalajul este realizat, care apoi se reintroduc în circuitul economic, în vederea fabricării de noi produse. Ambalajele produselor returnate de clienți trebuie golite de conținut, clătite și presate, în prealabil, urmând a fi preluate din magazinele PENNY de către societatea Vrancart, pentru reciclare. În cadrul edițiilor anterioare ale campaniei de colectare, numai în magazinele PENNY din București și Ilfov au fost reciclate aproximativ 12.000 de ambalaje Tetra Pak.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related