ROCKWOOL România lansează Rockcycle®, un serviciu de reciclare a vatei bazaltice

ROCKWOOL România lansează Rockcycle®, un serviciu de reciclare a vatei bazaltice

ROCKWOOL România lansează Rockcycle®, un serviciu de reciclare a vatei bazaltice, pentru unitatea sa de producție din Ploiești. Serviciul Rockcycle® permite returnarea vatei bazaltice ROCKWOOL de pe șantierele din România, pentru a fi reintrodusă în procesul nostru de producție, creând noi produse ROCKWOOL. La ROCKWOOL Group, ne angajăm să sprijinim tranziția către o economie circulară. Produsele ROCKWOOL sunt circulare prin natura lor, prin urmare, completează perfect o economie în care produsele sunt realizate din materiale naturale și abundente, concepute pentru o utilizare mai bună și mai durabilă și care pot fi reciclate la infinit.

 

De ce are sens economia circulară – în special în domeniul construcțiilor

Prin adoptarea unei abordări circulare – în care deșeurile sunt proiectate și resursele sunt utilizate eficient – putem crea o economie care este atât durabilă, cât și profitabilă. O astfel de schimbare reprezintă o prioritate, în special în domeniul construcțiilor, cel mai mare consumator de resurse din lume, care utilizează trei miliarde de tone de materii prime în fiecare an. Deșeurile din construcții reprezintă, de asemenea, o problemă masivă, reprezentând 36% din toate deșeurile solide generate la nivel global.

Modelul nostru de afaceri circular adoptă o abordare largă a circularității, asigurându-se că produsele noastre sunt utilizate mai mult timp și sunt reciclate la sfârșitul utilizării. Pentru a ne asigura că reciclarea are loc cu adevărat, am dezvoltat Rockcycle® – serviciul nostru care preia vata bazaltică uzată de pe șantiere, astfel încât să o putem recicla în noi produse ROCKWOOL. În acest fel, ajutăm companiile de construcții, proprietarii de clădiri și guvernele să-și atingă obiectivele de reciclare, iar asta face o diferență reală atât pentru mediu, cât și pentru climă.

 

ROCKWOOL România SRL este parte a ROCKWOOL Group. Reprezentăm Grupul la nivel local, oferind sisteme avansate de izolații pentru clădiri.  

În ROCKWOOL Group, ne angajăm să îmbunătățim viețile tuturor celor care implementează soluțiile noastre. Ajutăm clienții și comunitățile în abordarea celor mai mari provocări actuale ale dezvoltării sustenabile: consumul mare de energie, poluarea fonică, pericolul la foc, deficitul de apă sau inundațiile. Gama noastră de produse reflectă diversitatea nevoilor lumii în care trăim, ajutându-i pe toți cei implicați să reducă propriile emisii de carbon.  

Vata bazaltică este un material natural, reciclabil 100%, versatil și reprezintă baza tuturor diviziilor noastre de business. Cu aproximativ 12.200 de colegi pasionați din 40 de țări și vânzări în peste 120 de țări, suntem lider mondial în produse din vată bazaltică, de la izolații pentru clădiri până la plafoane acustice, de la sisteme de placări exterioare până la soluții horticole, de la fibre speciale destinate diferitor industrii până la izolații pentru instalații industriale și industria navală.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related