AppGallery oferă gamerilor reduceri considerabile la jocul Summoners War: Chronicles care s-a lansat în magazinul de aplicații deținut de Huawei

AppGallery oferă gamerilor reduceri considerabile la jocul Summoners War: Chronicles care s-a lansat în magazinul de aplicații deținut de Huawei

Jucătorii pot obține reduceri de până la 40% pentru achizițiile pe care le fac în joc ca să-și îmbunătățească experiența de gamming.

Jocul Summoners War: Chronicles s-a lansat oficial în magazinul de aplicații AppGallery în această săptămână. Acest joc captivant îi cufundă pe pasionații de MMORPG-uri într-o lume vibrantă a monștrilor unde îi așteaptă bătălii legendare. Jucătorii își pot demonstra priceperea strategică folosindu-se de abilitățile unice ale creaturilor invocate astfel încât să obțină un triumf glorios.

Pentru a sărbători această lansare, AppGallery a lansat un pachet exclusiv de bun venit pentru jucători, care oferă o reducere de până la 40% pentru achizițiile din joc (până pe 30 iunie). Acest bonus este extins suplimentar pentru utilizatorii care nu folosesc gadget-uri Huawei, însă care pot revendica oferta printr-un simplu click pe opțiunea „pentru alți utilizatori Android” aflată în pagina de campanie și unde pot urmări câțiva pași simpli.

„Luna trecută AppGallery a fost votat cel mai bun magazin alternativ de aplicații al anului, așa că noi continuăm să fim la înălțimea acestei recunoașteri din industria în care activăm. Nu doar că le oferim gamerilor jocuri pe care doresc să le joace, ci le și îmbunătățim experiența cu oferte excelente pentru cele mai căutate titluri precum Summoners War: Chronicles”, a declarat Jaime Gonzalo, VP Consumer Mobile Services Europe.

 

Noi funcții de joc și recompense pentru experiențe formidabile alături de AppGallery

Summoners War: Chronicles prezintă o gamă impresionantă de 400 de monștri diferiți, fiecare având abilități unice. Jucătorii pot să formeze alianțe strategice cu aceste creaturi și să se îmbarce în misiuni, să pătrundă în mai multe temnițe pentru a revendica recompense valoroase sau să participe la raiduri nemaiîntâlnite. După ce se angajează într-un mecanism de cooperare, prietenii își pot uni forțele și pot experimenta aventura împreună. În plus, jucătorii își pot testa curajul în bătălii PvP palpitante, concurând împotriva altor participanți pentru a obține premii colosale.

Această a treia iterație a francizei populare introduce noi funcții și actualizări interesante, cum ar fi tărâmul neexplorat denumit Kontana, o pădure enigmatică și bogată în activități variate, dar și creaturi precum Tyra, un șef al plantelor. Pe măsură ce jocul înaintează, participanții se pot angaja în misiuni noi, se pot lupta cu șefi de temnițe și pot căuta și descoperi resurse noi. Mai mult, actualizarea dezvăluie o colecție de artefacte noi care sunt captivante, aventuri cu un grad de dificultate mai ridicat și oportunități de a schimba înfățișarea avatarului cu ajutorul unor ținute noi și elegante.

„Suntem încântați să colaborăm cu Huawei și să aduce Summoners War: Chronicles în AppGallery” a declarat Sun Peng, Senior Manager al Com2us Corporation. „Suportul și expertiza oferită de Huawei pe tot parcursul procesului de dezvoltare au fost excepționale. Suntem încrezători că utilizatorii Huawei se vor bucura din plin de Summoners War: Chronicles pe dispozitivele lor”.

 

AppGallery a devenit „Cel mai bun magazin alternativ de aplicații al anului”

Deservind peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar, AppGallery continuă să ofere o gamă largă de jocuri populare globale și locale de pe o singură platformă. Această disponibilitate a jocurilor la cerere este susținută de reduceri exclusive și pachete de cadouri pentru achizițiile din aplicație, care ajută la o mai bună experiență de gamming. Cu astfel de oferte atractive, AppGallery a înregistrat un interes crescut în rândul jucătorilor de pe dispozitivele Android non-Huawei. Natura incluzivă a platformei permite acestor grupuri de jucători acces ușor la AppGallery. Prin simpla descărcare și instalare a AppGallery, împreună cu instalarea HMS Core din platformă, utilizatorii pot obține acces la toate aplicațiile de jocuri populare.

AppGallery menține, de asemenea, o conexiune continuă cu comunitatea de jocuri și este programată să-și facă apariția la Gamescom 2023, alături de parteneri pentru a se întâlni și a interacționa cu gamerii și restul comunității de jocuri. Summoners War: Chronicles este acum disponibil în întreaga lume și poate fi descărcat prin AppGallery.

*Summoners War: Chronicles este disponibil în mai multe limbi, inclusiv în engleză, germană, franceză, spaniolă, portugheză și italiană, printre altele.
*Utilizatorii Android non-Huawei pot obține platforma AppGallery în trei pași simpli:
Pasul 1: Descărcați și instalați AppGallery de pe site-ul său web;
Pasul 2: Descărcați și instalați HMS Core din AppGallery;
Pasul 3: Configurați ID-ul Huawei în fila „Eu” din colțul din dreapta jos pe pagina de pornire a AppGallery.

AppGallery este platforma oficială de distribuție a aplicațiilor pentru dispozitivele HUAWEI, oferind o colecție de 18 categorii de aplicații cu conținut premium organizat la nivel global. Dezvoltatorii se asigură că aplicațiile pot fi utilizate fără probleme pe dispozitivele inteligente în toate scenariile, oriunde și oricând, fără ca securitatea să fie compromisă. Fiind una dintre primele 3 platforme globale de distribuție a aplicațiilor, AppGallery oferă o mare varietate de aplicații globale și locale din diferite categorii, inclusiv navigație și transport, știri, rețele sociale, finanțe, divertisment și altele. AppGallery este disponibilă în peste 170 de țări și regiuni cu peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel global și 6 milioane de dezvoltatori înregistrați.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related