Alina Dăscălescu, nominalizată la Gala 40 sub 40 dedicată celor mai performanți antreprenori din Europa

Alina Dăscălescu, nominalizată la Gala 40 sub 40 dedicată celor mai performanți antreprenori din Europa

Succesul meu se contorizează în nopți nedormite, în eșecuri, în sacrificii, multă muncă.”

Alina Dăscălescu, antreprenor autodidact, Co-Fondator și Managing Partner al OFC Molecular LLC, o companie nutraceutică, fondată în 2016, în SUA, cu sediul în București, România, se numără printre cei 40 de tineri sub 40 de ani care vor fi premiați în cadrul Galei 40 sub 40, organizată la Istanbul, în Turcia.

Cunoscută atât pentru activitatea sa de antreprenor, dar mai ales pentru cea de activistă, Alina Dăscălescu este una dintre figurile centrale din zona organizațiilor neguvernamentale, datorită proiectelor Asociației Pentru Bine, asociație pe care o conduce. Ea este un antreprenor motivat, cu obiective clare, fiind un promotor în domeniul suplimentelor nutritive pe piața din America.

OFC Molecular LLC, compania pe care a fondat-o, are în portofoliu peste 50 de produse - o selecție de suplimente nutritive avansate, naturale, pentru un stil de viață sănătos și care funcționează sinergic cu o dietă echilibrată și exerciții fizice. Compania a fost prima care a proiectat și implementat pe Amazon SUA pachete de produse complementare pentru a oferi o nouă experiență clienților, sub propriul său brand Youth & Tonic.

În prezent, Alina Dăscălescu conduce strategia de extindere a companiei către noi piețe: China, Australia, Singapore și Europa și se concentrează, de asemenea, pe dezvoltarea de noi produse, fiind și membră a Organizației Non-Profit Femei în Nutraceutice.

În același timp, în calitate de Președinte al Asociației Pentru Bine, ea promovează valorile egalității de șanse și susține activități și programe special concepute pentru combaterea excluziunii sociale. Organizația derulează în prezent un cunoscut proiect - UA Made In RO - construit pentru a sprijini micii antreprenori ucraineni care au fost nevoiți să se mute din țara lor și care caută oportunități și o nouă viață în România. Datorită acestui program, ea a fost invitată să participe și să fie membră a grupului de lucru Livelihoods & Economic Inclusion, organizat de Agenția Națiunilor Unite pentru Refugiați în România.

Fost jurnalist și stilist de modă, Alina este, înainte de toate, o activistă umanitară foarte dedicată. Ea a învățat că a face bine și a-i ajuta pe ceilalți este, fără îndoială, cel mai important aspect al vieții.

Cât privește nominalizarea la Gala 40 sub 40, Alina Dăscălescu a afirmat:

“Succesul nu e un accident. E multă muncă. Cu bucurie anunț că am semnat și acceptat nominalizarea și invitația din partea Business Elite Awards Europa, sub înaltul patronaj al filialelor din SUA si Canada, de a participa, pe 15 iunie, la unul dintre cele mai importante evenimente de business din Europa, Gala 40 sub 40”.

Această gală premiază 40 de antreprenori din Europa și îi recompensează prin recunoașterea performanței, ambiției și succesului în domeniile în care activează.

“Iar acest succes nu vine din ceea ce faci în mod ocazional. Vine din ceea ce faci în mod consecvent, cu perseverență și pasiune. Prietenii apropiați știu că lucrez de ceva ani, alături de ceilalți doi parteneri, pentru visul meu, al nostru, o companie de nutraceutice. Succesul meu se contorizează azi în nopți nedormite, în eșecuri, în punct și de la capăt, în sacrificii, multă muncă, un burnout recent, dar și multă pasiune și drag de domeniul care m-a ales. Și spun că m-a ales pentru că am preluat pasiunea pentru suplimente nutritive de la unul dintre parteneri și am îndrăznit să visez mai tare și mai apăsat ca el. Îi mulțumesc acum pentru aripi și pentru faptul că m-a lăsat să învăț să zbor. Sunt recunoscatoare pentru fiecare etapă parcursă și, cu siguranță, nu ma voi opri aici”, a mai declarat Alina Dăscălescu.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related