Niavis: #GustăriSănătoasePentruCopii, idei creative de gustări nutritive pentru cei mici

Niavis: #GustăriSănătoasePentruCopii, idei creative de gustări nutritive pentru cei mici

În lunile mai și iunie 2023, Niavis, unul dintre cei mai importanți distribuitori de alimente și superalimente din România, derulează campania #GustăriSănătoasePentruCopii, cu scopul de a promova un stil de viață sănătos pentru copii, prin oferirea de idei creative de gustări nutritive și pe placul celor mici.

Pe parcursul campaniei, specialiștii Niavis împărtășesc cu părinții rețete simple și sănătoase, care să îi încurajeze pe copii să descopere gusturi noi și să se bucure de alimente nutritive, punând accent pe utilizarea ingredientelor naturale, evitând aditivii artificiali și zahărul adăugat. Totodată, în cadrul campaniei, specialiștii Niavis își propun să demonstreze că gustările sănătoase pot fi la fel de delicioase ca și cele mai puțin sănătoase.

Sub umbrela #VorbimLimbaNaturii, Niavis își propune să educe, să inspire și să încurajeze comunitatea în adoptarea unui stil de viață sănătos și responsabil, iar prin campaniile dedicate părinților să devină un partener de încredere pentru aceștia. Niavis oferă instrumentele și resursele necesare pentru o alimentație echilibrată și gustări sănătoase în viața de zi cu zi, care să contribuie la sănătatea și dezvoltarea armonioasă a copiilor.

Astfel, între mese, pentru un plus de energie și sănătate, specialiștii recomandă fructe, nuci, semințe, iaurt cu cereale integrale sau fructe deshidratate fără zahăr. Pentru gustări cât mai sănătoase și nutritive, zahărul poate fi înlocuit cu sirop de agave, iar cacaua cu pudră de roșcove, care este bogată în calciu, proteine, pectină, având totodată un conținut scăzut în calorii și grăsimi.

În ceea ce privește produsele destinate copiilor, Niavis oferă o selecție atentă de alimente și superalimente care susțin creșterea sănătoasă și dezvoltarea armonioasă a celor mici, toate produsele fiind obținute din surse naturale, respectând cele mai riguroase standarde de calitate și procese de producție durabile, având la bază ingrediente naturale, certificate ecologic, fără aditivi artificiali, fabricate în propria unitate de producție.

Revenind la recomandările specialiștilor, pentru un sistem imunitar sănătos, alimentația echilibrată din care să nu lipsească proteinele, fierul, magneziul, fibrele, dar și vitamina C joacă un rol extrem de important. Organismul este solicitat în copilărie, iar alimentația sănătoasă fortifică sistemul imunitar.

Printre cele mai căutate produse pe Niavis.ro pe placul celor mici sunt untul de arahide, uleiul de cocos, scorțișoara și pudra de roșcove, lista fiind completată și  de fulgii de ovăz, de cocos, jeleurile, curmalele, migdalele, gojiile ori chipsurile de cocos cu caramel sărat. Acestea sunt doar câteva dintre alimentele de la Niavis care combină proprietăți nutritive de excepție, iar consumul lor contribuie la menținerea sănătății, a stării de bine și la creșterea nivelului de energie a întregii familii.

BIO NIAVIS TRADE este unul dintre cei mai importanți producători români de alimente și superalimente, dar și un jucător important în domeniul distribuției de produse naturiste pentru un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată. 

Gama de superalimente și ceaiuri bio Niavis este produsă în unitatea de producție proprie și cuprinde alimente certificate ecologic, pulberi, fructe uscate, semințe, cereale și ulei de cocos fairtrade.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related