Niavis diversifică gama de produse naturiste și superalimente. Cremele tartinabile naturale din caju, migdale și fistic, vedetele noii colecții

Niavis diversifică gama de produse naturiste și superalimente. Cremele tartinabile naturale din caju, migdale și fistic, vedetele noii colecții

Niavis, unul dintre cele mai importante branduri de produse naturiste și superalimente din România, își diversifică gama de produse alimentare care susțin un stil de viață sănătos și echilibrat. Shake-urile proteice, produsele pentru imunitate, uleiurile esențiale și cremele tartinabile sunt cele mai noi superalimente adăugate în portofoliul Niavis.

 

Cremele tartinabile din caju, migdale și fistic, vedetele noii game de produse NIAVIS

Versatile - fie că sunt adăugate pe pâine proaspătă sau integrate în rețetele preferate, cremele tartinabile - de alune,  arahide, caju caramel sărat sau fistic, aduc un plus de savoare și beneficii nutriționale la fiecare masă.

Noile produse Niavis aduc o diversitate culinară, oferind gustări sănătoase și delicioase care combină cele mai noi tendințe în nutriție. Praf de copt fără gluten, shake-uri și pulberi ecologice, sare celtică, oțet din cidru de mere, uleiuri esențiale și diverse sortimente de creme tartinabile, se numără printre noutățile cu care NIAVIS își întâmpină clienții în sezonul rece.

Integrarea în dieta zilnică a produselor cu etichetă curată, naturale, fără aditivi, organice este un pas esențial în asigurarea unei stări de sănătate optime.

Toate produsele Niavis au certificări specifice produselor ecologice, iar ambalajele lor sunt 100% sustenabile.

 

Produsele pentru imunitate, tot mai căutate de români

La debutul sezonului rece, lista celor mai vândute produse pe Niavis.ro cuprinde scorțișoară, matcha, sare celtică, vitamina C și este completată de uleiul de cocos, semințele de in, chia, turmeric, spirulină, dar și praf de copt fără gluten și cremele tartinabile nou introduse în gama Niavis.

Un sistem imunitar puternic este aliatul organismului în lupta cu virusurile și înseamnă o capacitate crescută pentru organism de a depăși perioadele de boală. Mișcarea și exercițiile fizice, reducerea nivelului de stres, baia de soare, somnul suficient, hidratarea corespunzătoare, dar și o alimentație variată și echilibrată, bogată în antioxidanți, sunt metode dovedite științific pentru întărirea sistemului imunitar.

Scorțișoara, matcha, spirulina, ghimbirul, maca sau pudra de cătină sunt doar câteva dintre alimentele de la Niavis care combină proprietăți nutritive de excepție, iar consumul lor contribuie la menținerea sănătății.

Vitamina C este cel mai folosit supliment pentru imunitate, ajutând nu doar la creșterea imunității, ci și la creșterea nivelului de energie și reducerea oboselii. Natura, însă, oferă un suport important organismului și prin cătină sau coacăze, vedetele superalimentelor și aliați de nădejde în fortificarea sistemului imunitar.

Matcha, unul dintre cele mai vândute produse NIAVIS indiferent de sezon este considerată de majoritatea specialiștilor cel mai important sortiment de ceai verde datorită numeroaselor sale proprietăți benefice organismului, bogată în antioxidanți.

Gama extinsă NIAVIS este disponibilă în magazinele partenere și pe niavis.ro (portal dedicat persoanelor juridice).

BIO NIAVIS TRADE este unul dintre cei mai importanți distribuitori români de alimente și superalimente, ecologice, naturiste pentru un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată. 

Gama de superalimente și ceaiuri bio Niavis este produsă în unitatea de producție proprie și cuprinde alimente certificate ecologic, pulberi, fructe uscate, semințe, cereale și ulei de cocos fairtrade.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related