Tailent și Crayon anunță un parteneriat pentru accelerarea transformării digitale a companiilor

Tailent și Crayon anunță un parteneriat pentru accelerarea transformării digitale a companiilor
Mario Popescu, CEO Tailent

Tailent, o companie românească specializată în furnizarea de tehnologie RPA, cunoscută pentru livrarea de soluții accesibile și eficiente de automatizare a proceselor de afaceri, a anunțat astăzi lansarea unui parteneriat cu Crayon, lider global în inovație și servicii IT. Parteneriatul se va axa pe furnizarea de soluții digitale end-to-end pentru organizațiile care doresc să accelereze procesele de transformare digitală și se va concentra inițial pe clienții de pe piața europeană.

Prin această colaborare, clienții vor primi acces la Tailent Automation Platform, permițând organizațiilor să automatizeze procesele, indiferent de gradul de complexitate. Această colaborare va extinde portofoliul de servicii al Crayon, oferind clienților o platformă de Robotic Process Automation (RPA) mai rapidă, ușor de gestionat și eficientă din punct de vedere al costurilor.

„Platforma noastră de automatizare este concepută pentru a fi accesibilă, cu o experiență dovedită în ceea ce privește furnizarea celui mai mic TCO (Total Cost of Ownership) de pe piață și a celui mai rapid ROI (Return On Investment), permițând organizațiilor de orice dimensiune să beneficieze de automatizarea proceselor. Suntem încântați să ne unim forțele cu Crayon și să ajutăm și mai multe companii să descopere beneficiile transformării digitale”, spune Mario Popescu, CEO, Tailent.

Acest parteneriat valorifică expertiza Crayon în strategie, inovație și managementul schimbării pentru a susține clienții să identifice domeniile de optimizare și să dezvolte soluții personalizate ce îmbunătățesc procesele de afaceri. Platforma de automatizare a Tailent va fi o componentă cheie a acestor soluții, permițând organizațiilor să reducă erorile din activitățile manuale, să crească productivitatea și să-i facă pe angajați mai disponibili pentru sarcinile cu o valoare adăugată mai mare.

„Suntem încântați de parteneriatul cu Tailent prin care vom oferi clienților noștri un instrument puternic și accesibil pentru automatizarea proceselor de business și îmbunătățirea eficienței operaționale. Împreună putem ajuta organizațiile din toate industriile să abordeze cele mai presante provocări și să își atingă obiectivele de transformare digitală”, spune Răzvan Ene, General Manager, Crayon România.

Parteneriatul dintre Tailent și Crayon va permite companiilor să-și accelereze eforturile de transformare și să rămână competitive într-un peisaj digital aflat într-o continuă schimbare. În plus, companiile pot beneficia de avantaje suplimentare în ceea ce privește Robotic Process Automation (RPA). RPA este un criteriu aliniat la Digital Economy and Society Index (DESI). Prin urmare, companiile care solicită fonduri din cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) și care conțin RPA, pe lângă alte tehnologii, vor primi puncte suplimentare, astfel încât să poată obține o finanțare mai consistentă.

Acest parteneriat face parte din strategia globală a Tailent de a democratiza accesul la tehnologiile de automatizare pentru organizațiile din întreaga lume. În ultimii ani, Tailent a încheiat mai multe parteneriate strategice importante cu furnizori de soluții și servicii de top, precum Encorsa, Wolters Kluwer, Visa, Aliant, Recycle International, ETA2U, Serviceaide, htss, RBC, ASEE, ca parte a unui proces rapid de expansiune globală.

Tailent este o companie cu sediul în România, specializată în furnizarea de software de automatizare a proceselor de afaceri pentru companii din diverse industrii. Compania este cunoscută pentru a doua generație a platformei sale de Robotic Process Automation (RPA), Tailent Automation Platform, care este accesibilă și eficientă, cu o experiență dovedită în a oferi cel mai mic cost total de proprietate (TCO) de pe piață și cel mai rapid randament al investiției (ROI).

Crayon este o companie construită să inoveze pe piețele de servicii IT, care se bazează pe cele mai noi tehnologii din domeniu. Cu peste 4000 de angajați în peste 45 de țări, Crayon investește în dezvoltare și capital uman de top, extinzând centrele de excelență pentru Data și Artificial Intelligence și formând experți în cybersecurity.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related