Betano devine partener Supercupa României ediția 2023

Betano devine partener Supercupa României ediția 2023

Ciprian Marica, Andrei Ciobanu, Theo și Ivan, printre cei care duc experiența Supercupei mai aproape de fanii fotbalului.

BETANO, operator european de top al industriei de pariuri sportive & cazinou online, parte a Kaizen Gaming, devine noul partener al Supercupei României ediția 2023, dintre Farul Constanța și Sepsi OSK, care va avea loc sâmbătă, 8 iulie, pe Stadionul Ilie Oană din Ploiești, începând cu ora 20:00.

Fanii sportului-rege pot trăi experiența meciului la cote maxime indiferent dacă aleg să urmărească Finala Supercupei României din tribune sau de acasă. Ciprian Marica, ambasadorul Betano și comediantul Andrei Ciobanu, alături de un invitat surpriză din partea Federației Române de Fotbal vor comenta meciul în exclusivitate dintr-un StudioLive amplasat la marginea terenului.

Mai mult, în timpul meciului, din studioul de emisie, vor comenta real-time, cunoscuții streameri, Theo și Ivan.

Transmisiunile live vor începe înainte de startul meciului și vor continua până după încheierea acestuia pe YouTube și Facebook.

În urma spectacolului pe care l-am creat la Finala Cupei României Betano, propunem fanilor noi surprize cu ocazia Supercupei României. Ne bucurăm să luăm parte la susținerea fotbalului românesc și suntem nerăbdători să aflăm care dintre cele două echipe va câștiga finala ediției din acest an!”, a declarat Dragoș Mîndreci, Country Manager Betano România.

Pentru cei prezenți pe stadion, Betano a pregătit activități speciale și zeci de premii - Memory Pads, Antrenează-te ca un Jucător, Chroma de poze, șutează din lovitură liberă. De asemenea, fanii pot să trăiască Experiența VR Betano, să își încerce norocul jucând la Glow Machine, Fifa area, Fussball și New Football Area.

Pentru și mai mult entertainment, Betano îi aduce pe Stadionul Ilie Oană pe DJ Batista și MC Mădălina Vintilă.

Kaizen Gaming este una dintre cele mai dinamice companii de GameTech la nivel global. Cu accent pe Oameni și Tehnologie, compania are obiectivul de a perfecționa constant produsele și serviciile proprii pentru a livra cea mai bună și de încredere experiență de gaming consumatorilor din întreaga lume.

Kaizen Group operează Stoiximan în Grecia și Cipru și a lansat Betano în alte 14 țări. În total, angajează peste 1.200 de specialiști de pe două continente. Din devotament pentru consumatori, compania integrează tehnologia și datele pentru a împinge limitele entertainmentului în lumea gamingului online.

Betano este un operator de top al industriei de pariuri sportive și cazinou online. Betano este prezent pe piața din România din 2016 și este un susținător constant al performanței sportive și al atleților de elită:

  • Federația Română de Fotbal pentru Cupa României Betano, Universitatea Craiova și FCSB, din domeniul fotbalului;
  • Asociația Sportivă Ice Swimming & Open Water/ Înot în ape înghețate & ape deschise;
  • Federația Română de Automobilism Sportiv pentru Campionatul Național de Raliuri BETANO.
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related