TikTok este Partener Oficial de Conținut al Tomorrowland 2023

TikTok este Partener Oficial de Conținut al Tomorrowland 2023

TikTok și Tomorrowland fac echipă pentru a oferi comunității globale o călătorie spectaculoasă în lumea muzicii, unității și magiei. TikTok devine astfel Partenerul Oficial de Conținut al festivalului de muzică electronică, Tomorrowland!

 

TikTok ține ritmul cu Tomorrowland

TikTok și Tomorrowland vor aduce comunitatea mai aproape ca niciodată și vor transmite LIVE pe TikTok concertele headlinerilor de pe Main Stage, momente din spatele scenei, dar și conținut special creat de artiști și creatori pentru a prezenta comunității globale momentele unice din cadrul festivalului.

Prin acest parteneriat, TikTok le va oferi fanilor muzicii oportunitatea să pășească în lumea #Festivalului consacrat, găzduind 24 de livestream-uri cu artiști, DJs și producători renumiți la nivel mondial inclusiv Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike, Amber Broos, Lost Frequencies, Timmy Trumpet, Afrojack & Armin Van Buuren, care vor concerta pe scena principală de la Tomorrowland.

„Suntem încântați să vedem ce conținut uimitor le vom oferi oamenilor în această vară. TikTok a deschis ușa unei noi lumi cu o dorință pentru consumul de conținut nemaivăzută de la aftermovie-urile Tomorrowland de la începuturi. În trecut, acestea ajungeau în toate colțurile lumii, înainte ca social media tradițională să înceapă să limiteze interacțiunea creatorilor, și așteptăm cu nerăbdare să arătăm noilor generații ce înseamnă Tomorrowland” au spus Dimitri Vegas & Like Mike înaintea momentului lor de pe Main Stage-ul de la Tomorrowland.

Un fenomen global, #Tomorrowland este deja extrem de popular în rândul comunității TikTok – hashtag-ul adună peste 2,8 miliarde de vizualizări, iar creatorii îl folosesc pentru a arăta momentele preferate de la #Festival și concertele din weekend-urile pline de energie.

În plus, vor exista playlist-uri în aplicație, un hub de căutare și diverse activări pentru a pregăti comunitatea pentru festival, inclusiv hub-ul global #Tomorrowland, care va reuni toate momentele pentru ca fanii să se bucure de tot conținutul, LIVE-urile și muzica artiștilor de pe parcursul festivalului.

Renumit pentru design-ul impresionant al scenei și producția de înaltă calitate, inspirată din SF și fantasy, Tomorrowland este un festival care reunește întreaga lume, cu peste 200 de naționalități reprezentate. Organizat în fiecare vară în Belgia, peste 400.000 de fani vor participa la ediția de anul acesta, unde festivalul va găzdui o gamă diversă de muzică electronică, inclusiv house, techno, trance sau drum and bass. La cea de-a 17-a ediție a festivalului, peste 750 de artiști vor concerta pe cele 16 scene pe pacursul a două weekend-uri, între 21-23 iulie, respectiv 28-30 iulie.

„Suntem entuziasmați să colaborăm cu Tomorrowland, unul dintre cele mai mari și iconice festivaluri din lume. Cu un line-up legendar și o audiență cu adevărat globală, Tomorrowland este festivalul partener perfect pentru comunitatea noastră înfloritoare de iubitori ai #ElectronicMusic care se adună pe TikTok. Pe măsură ce legătura noastră cu acest tip de muzică evoluează, suntem deosebit de încântați să ajutăm festivalul să crească în continuare și să oferim comunității noastre 24 de livestream-uri și o experiență completă a ceea ce înseamnă Tomorrowland, pe TikTok.” a spus Michael Kümmerle, Business Development Lead, Global Music Content & Partnerships, TikTok.

 

#ElectronicMusic pe TikTok

Cu 6,9 miliarde de vizualizări, #ElectronicMusic este principalul loc pentru fanii muzicii de pe TikTok să celebreze conținutul, cultura, artiștii și muzica dance electronică. Impactul TikTok asupra ecosistemului muzicii electronice a fost evidențiat în raportul IMS Business Report 2023 lansat în luna aprilie, care descrie TikTok ca fiind „locul central pentru interacțiunea fanilor”, dar și o componentă esențială pentru cultura puternică a muzicii dance, care se mândrește cu mai mulți creatori ca niciodată.

Pe parcursul ultimilor ani, TikTok și-a pus amprenta pe scena muzicii dance electronice, reunind artiști și DJs renumiți la nivel global, precum Calvin Harris, Shygirl, BICEP, Fred again.., Annie Mac, Nia Archives și Venbee. Platforma a colaborat, de asemenea, cu alte evenimente EDM (Electronic Dance Music) iconice, inclusiv cu Amsterdam Dance Festival.

TikTok este destinația principală pentru conținut video scurt pentru mobil. Misiunea noastră este de a inspira creativitate și de a aduce bucurie. TikTok are birouri globale în Los Angeles, New York, London, Paris, Berlin, Polonia, Israel, Dubai, Singapore, Jakarta, Seul și Tokyo.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related