Șamponul Schauma Moisture & Shine cu apă de orez și parfum de bujor, pentru un păr hidratat și strălucitor

Șamponul Schauma Moisture & Shine cu apă de orez și parfum de bujor, pentru un păr hidratat și strălucitor

Descoperă trendul sezonului și bucură-te de un păr sănătos, strălucitor și plin de viață cu șamponul Schauma Moisture & Shine! Are la bază o formulă ușoară, bogată în apă de orez, ce conține aminoacizi, numeroase vitamine, minerale și antioxidanți, hrănind în profunzime firul de păr. Parfumul delicat de bujor adaugă o notă florală unică, transformând fiecare spălare într-o experiență senzorială desăvârșită.

Schauma Moisture & Shine oferă părului hidratare și strălucire și îți bucură simțurile cu fiecare spălare. Cu ingrediente de origine naturală, acest șampon este perfect pentru rutina ta zilnică de îngrijire a părului, având patru super puteri:

  • curăță delicat scalpul și părul normal spre uscat,
  • hrănește firul de păr în profunzime,
  • oferă un aspect sănătos și catifelat la atingere,
  • nu conține silicon. 

În linie cu misiunea Schauma, de a proteja  mediul înconjurător și a oferi produse inspirate de natură, potrivite îngrijirii părului pentru întreaga familie, Schauma Moisture & Shine are la bază o formulă vegană și este ambalat în recipiente reciclabile.

Corpul ambalajului este realizat din 98% plastic reciclat, contribuind astfel la reducerea deșeurilor și la protejarea planetei. Formula șamponului Schauma Moisture & Shine conține 95,5% ingrediente biodegradabile, concentrație calculată pe baza ingredientelor organice în conformitate cu ghidurile OECD. Ingredientele anorganice, precum apa și mineralele, nu sunt biodegradabile în mod natural.

De pste 80 de ani, Schauma oferă produse de îngrijire a părului pentru întreaga familie, indiferent de tipul de păr, gen și vârstă. Portofoliul include șampoane, balsamuriși tratamente pentru pentru îngrijirea părului, pentru fiecare membru al familiei, de la mic la mare. Scopul brandului este să aducă familiile împreună, încurajându-le să petreacă mai mult timp de calitate împreună.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related