Betano lansează noul echipament al FCSB pentru sezonul 2023-2024

Betano lansează noul echipament al FCSB pentru sezonul 2023-2024

Fanii echipei vor avea ocazia să își întâlnească favoriții îmbrăcați în noul echipament și să participe la diverse activități alături de aceștia.

BETANO, operator global de top al industriei de pariuri sportive & cazinou online, parte a Kaizen Gaming, lansează noul echipament al FCSB pentru sezonul 2023-2024 pe data de 12 iulie, începând cu ora 16:00, în aer liber, pe terenul sintetic de fotbal de la ultimul etaj al Mega Mall.

La eveniment, 11 jucători ai FCSB, printre care noile achiziții ale echipei și cei mai recunoscuți jucători, își vor da o întâlnire de proporții cu fanii. Vedetele echipei vor purta pentru prima dată noul echipament al sezonului, iar iubitorii sportului-rege vor avea ocazia să facă poze cu jucătorii, să ceară autografe favoriților și să admire renumitele cupele câștigate de echipă de-a lungul timpului.

Mai mult, cei prezenți la eveniment vor putea participa la activități precum „La Mălai” – jocul copilăriei în care există un singur portar, iar meciul se joacă la o singură poarta sau „21” – un alt joc în care există un singur portar care trebuie să își apere cât mai bine poarta. La aceste activități vor participa alături de norocoșii câștigători chiar și roș-albaștri.

Pentru cei ce își doresc si alte tipuri de activități, Betano pune la bătaie în cadrul evenimentului un campionat de FIFA și o zonă de relaxare, de unde spectatorii pot privi o parte din echipa FCSB îmbrăcată în noul echipament.

„Suntem onorați să lansăm noul echipament al echipei FCSB pentru sezonul 2023-2024 și să îl prezentăm în fața fanilor! Relația pe care o avem cu partenerii noștri este din ce în ce mai solidă și suntem pregătiți să întâmpinăm confruntări spectaculoase alături de echipă și de suporteri.”, a declarat Dragoș Mîndreci, Country Manager Betano România.

Kaizen Gaming este una dintre cele mai dinamice companii de GameTech la nivel global. Cu accent pe Oameni și Tehnologie, compania are obiectivul de a perfecționa constant produsele și serviciile proprii pentru a livra cea mai bună și de încredere experiență de gaming consumatorilor din întreaga lume.

Kaizen Group operează Stoiximan în Grecia și Cipru și a lansat Betano în alte 14 țări. În total, angajează peste 2.000 de specialiști de pe patru continente. Din devotament pentru consumatori, compania integrează tehnologia și datele pentru a împinge limitele entertainmentului în lumea gamingului online.

Betano este un operator de top al industriei de pariuri sportive și cazinou online. Betano este prezent pe piața din România din 2016 și este un susținător constant al performanței sportive și al atleților de elită:

  • Federația Română de Fotbal pentru Cupa României Betano, Universitatea Craiova și FCSB, din domeniul fotbalului;
  • Asociația Sportivă Ice Swimming & Open Water/ Înot în ape înghețate & ape deschise;
  • Federația Română de Automobilism Sportiv pentru Campionatul Național de Raliuri BETANO.
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related