Betano prezintă echipamentele Universității Craiova pentru noul sezon

Betano prezintă echipamentele Universității Craiova pentru noul sezon

Patru echipamente noi vor fi expuse în Piața Mihai Viteazul din Craiova, care se va transforma într-un adevărat teren de fotbal pentru fanii Leilor din Bănie.

BETANO, operator global de top al industriei de pariuri sportive & cazinou online, parte a Kaizen Gaming, lansează noul echipament al UCV pentru sezonul 2023-2024 pe data de 14 iulie, începând cu ora 18:00, în Piața Mihai Viteazul din Craiova.

Noile echipamente ale Leilor din Bănie pot fi admirate de către suporteri în centrul Craiovei, unde Betano și partenerii săi vor da startul unui spectacol de proporții. Mai mult, fanii înfocați pot admira replica trofeului Cupei UEFA, pe care Craiova Maxima ar fi putut să o obțină în anul 1983, dar și trofeele actuale ale UCV. De asemenea, mai mulți jucători ai echipei vor fi prezenți la evenimentul de vineri pentru a face poze cu publicul și vor fi pregătiți să ofere autografe.

Betano pregătește un spațiu special amenajat pentru iubitorii sportului-rege, care va deveni un adevărat teren de fotbal pentru doritori. Participanții sunt invitați să șuteze și să înscrie un gol la concursul „Lovitură Liberă” sau să simuleze un antrenament și să marcheze un gol la poartă în cadrul concursului „Antrenează-te ca un jucător”. Printre activitățile la care pot participa fanii adevărați ai albi-albaștrilor, se regăsesc și concursurile „Arcade” și „Cash Grabber”, unde norocoșii pot câștiga mai multe premii.

Pentru cei ce doresc să simtă experiența unui turneu adevărat, Betano pune la bătaie în cadrul evenimentului un campionat de FIFA, unde participanții vor fi împărțiți în două echipe, iar câștigătorii vor avea ocazia să se dueleze în fața susținătorilor.

„Universitatea Craiova este unul dintre cele mai iubite cluburi din România, iar parteneriatul cu această echipă este un pilon solid pentru noi, reflectând în totalitate suportul nostru activ pentru dezvoltarea fotbalului românesc. Suntem foarte aproape de startul unui nou sezon care ne va aduce noi reușite și suntem nerăbdători să confruntăm noile provocări!”, a declarat Dragoș Mîndreci, Country Manager Betano România.

Kaizen Gaming este una dintre cele mai dinamice companii de GameTech la nivel global. Cu accent pe Oameni și Tehnologie, compania are obiectivul de a perfecționa constant produsele și serviciile proprii pentru a livra cea mai bună și de încredere experiență de gaming consumatorilor din întreaga lume.

Kaizen Group operează Stoiximan în Grecia și Cipru și a lansat Betano în alte 14 țări. În total, angajează peste 2.000 de specialiști de pe patru continente. Din devotament pentru consumatori, compania integrează tehnologia și datele pentru a împinge limitele entertainmentului în lumea gamingului online.

Betano este un operator de top al industriei de pariuri sportive și cazinou online. Betano este prezent pe piața din România din 2016 și este un susținător constant al performanței sportive și al atleților de elită:

  • Federația Română de Fotbal pentru Cupa României Betano, Universitatea Craiova și FCSB, din domeniul fotbalului;
  • Asociația Sportivă Ice Swimming & Open Water/ Înot în ape înghețate & ape deschise;
  • Federația Română de Automobilism Sportiv pentru Campionatul Național de Raliuri BETANO.
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related