tbi bank și Elvila își unesc forțele pentru a le oferi romanilor oportunitatea de a cumpăra mobilă de calitate în rate fără dobândă

tbi bank și Elvila își unesc forțele pentru a le oferi romanilor oportunitatea de a cumpăra mobilă de calitate în rate fără dobândă

tbi bank, una dintre cele mai dinamice bănci din sud-estul Europei, își extinde rețeaua de parteneri cu unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă din România, Elvila. Prin intermediul acestui parteneriat, clienții vor avea acces la o nouă opțiune de finanțare prin care pot să achiziționeze mobilier de calitate pentru casele sau birourile lor.

Elvila este una dintre cele mai longegive companii din România, fiind înființată în 1990. Gama de produse este extrem de variată, de la mobilier de living și dormitor, până la mobilier de birou, saltele și decorațiuni. Elvila este unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă din România, cu peste 130 de angajați și venituri totale de aproximativ 5,5 milioane de euro în 2022. Listată la Bursa de Valori București (BVB), compania are o capitalizare bursieră de aproximativ 18,6 milioane de lei.

„După cumpărarea unei case, mobila este una dintre cele mai importante achiziții pe care le puteți face pentru o viață confortabilă. Am ales un partener foarte puternic pe acest segment de piață, Elvila, pentru a veni în sprijinul românilor care nu vor să facă rabat de la calitate, în ciuda creșterilor de prețuri din ultimul an”, a spus Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

Clienții au opțiunea de a cumpăra în 4 rate fixe și fără dobândă, prin intermediul instrumentului Quattro. De asemenea, aceștia pot opta pentru o perioadă de plată cuprinsă între 6 și 60 de luni, cu rate fixe și o rată fixă a dobânzii, în funcție de nevoile lor.

„Suntem aproape de clienții noștri de 33 de ani cu produse de calitate superioară, dar finanțarea poate fi uneori o problemă, mai ales în climatul economic actual. Parteneriatul nostru cu tbi bank ne ajută să ne extindem baza de clienți și să rămânem aproape de ei cu produse și servicii de înaltă calitate”, au declarat reprezentanții Elvila.

tbi bank este o bancă de tip ”challenger” din Europa de Sud-Est și lider regional în domeniul soluțiilor de plată alternative, care a construit un ecosistem prin îmbinarea instrumentelor de finanțare cu shopping-ul pentru a răspunde nevoilor clienților. Se concentrează pe sprijinirea comercianților pentru a-și dezvolta afacerile, precum și pe oferirea de produse și servicii financiare consumatorilor, care să le facă viața mai ușoară. În prezent, operează în Bulgaria, România, Grecia, Germania și Lituania. Prin diverse canale digitale și parteneriate de încredere cu aproape 20.000 de comercianți, tbi are un portofoliu de 2 milioane de clienți și a acordat aproape 550.000 de credite în 2022. Modelul său de afaceri și abordarea axată pe client au dus la transformarea sa într-una dintre cele mai profitabile și eficiente bănci din regiune.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related