tbi bank încheie un parteneriat cu Radius Vet pentru a sprijini iubitorii de animale de companie să susțină mai ușor costurile asociate îngrijirii lor

tbi bank încheie un parteneriat cu Radius Vet pentru a sprijini iubitorii de animale de companie să susțină mai ușor costurile asociate îngrijirii lor
Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions tbi bank

Animalele de companie au efecte benefice dovedite asupra stării de bine a oamenilor, atât din punct de vedere fizic, cât și mental. Îngrijirea lor însă poate fi uneori dificilă și costisitoare, mai ales dacă apar probleme complicate de sănătate. Pentru a-i ajuta pe români să susțină mai ușor costurile îngrijirii sănătății animalelor de companie, în rate fără dobândă, tbi bank a încheiat un parteneriat cu Radius Vet, una dintre cele mai importante clinici veterinare din București.

Astfel, clienții au acum opțiunea de a plăti pentru îngrijirea animalelor în 6 rate fixe și fără dobândă. De asemenea, aceștia pot alege o perioadă de plată cuprinsă între 6 și 60 de luni, cu rate fixe și dobândă fixă.

„Animalele de companie sunt foarte importante pentru echilibrul emoțional și pentru a ne menține sănătatea fizică și mentală. Costul îngrijirii lor a crescut, așa că ne-am gândit să intrăm într-un parteneriat cu un jucător important în acest domeniu, Radius Vet. Acest acord ne permite să ne ajutăm clienții să aibă grijă de animalele lor de companie mai ușor și să suporte mai bine costurile”, a spus Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

Clinica Radius Vet oferă o gama largă de servicii medicale, de la consultații, prevenție și screening până la tratamente și intervenții chirurgicale complexe. În timpul consultațiilor, medicul veterinar poate recomanda, de asemenea, teste de laborator și investigații suplimentare, menite să ajute diagnosticarea cât mai corectă și rapidă.

„Suntem aproape de iubitorii de animale de peste 10 ani și am încercat întotdeauna să le oferim cele mai bune servicii posibile. Din păcate, îngrijirea animalelor de companie nu este întotdeauna accesibilă,  iar un acord cu un partener puternic precum tbi bank ne ajută să rămânem aproape de clienții noștri chiar și în acest context economic complicat”, a spus Nicole Bergmann, CEO, Clinica Radius Vet.

tbi bank este o bancă de tip ”challenger” din Europa de Sud-Est și lider regional în domeniul soluțiilor de plată alternative, care a construit un ecosistem prin îmbinarea instrumentelor de finanțare cu shopping-ul pentru a răspunde nevoilor clienților. Se concentrează pe sprijinirea comercianților pentru a-și dezvolta afacerile, precum și pe oferirea de produse și servicii financiare consumatorilor, care să le facă viața mai ușoară. În prezent, operează în Bulgaria, România, Grecia, Germania și Lituania. Prin diverse canale digitale și parteneriate de încredere cu aproape 20.000 de comercianți, tbi are un portofoliu de 2 milioane de clienți și a acordat aproape 550.000 de credite în 2022. Modelul său de afaceri și abordarea axată pe client au dus la transformarea sa într-una dintre cele mai profitabile și eficiente bănci din regiune.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related