Au mai rămas doar 4 zile de precomandă pentru noile telefoane pliabile din seria Galaxy Z de la Samsung Electronics

Au mai rămas doar 4 zile de precomandă pentru noile telefoane pliabile din seria Galaxy Z de la Samsung Electronics

A cincea generație de telefoane pliabile Samsung – Galaxy Z Flip5 și Galaxy Z Fold5, precum și noile Galaxy Watch6 și Galaxy Tab S9 sunt disponibile pentru precomandă până pe 10 august inclusiv. Aceste dispozitive inovatoare redefinesc experiența de utilizare a unui smartphone pentru consumatori și le oferă posibilitatea să își exprime personalitatea în moduri unice.

Galaxy Z Flip5 impresionează cu noul său ecran frontal Flex, cu o dimensiune de aproape 4 ori mai mare decât generația anterioară și opțiuni extinse de personalizare, precum accesul rapid la informații utile direct de pe ecranul frontal. Camera Flex permite realizarea de selfie-uri de înaltă calitate din unghiuri creative, iar îmbunătățirile AI fac posibilă realizarea de fotografii la calitate cât mai bună chiar și în condiții de lumină scăzută.

Galaxy Z Fold5 oferă o experiență captivantă în materie de productivitate și divertisment, în special datorită ecranului său principal de 7,6 inci. Cu S Pen Fold Edition, utilizatorii se pot bucura de capabilități suplimentare de multitasking, printre care și realizarea de adnotări în timp real. Iar cu funcționalitățile îmbunătățite ale Taskbar-ului și drag & drop, utilizatorii pot comuta rapid între aplicații și pot transfera conținut între ecrane.

Reamintim oferta de precomandă pentru Galaxy Z Fold5:

  • Mai mult spațiu pentru amintiri cu 512GB la preț de 256GB sau upgrade la 1TB cu doar 600 lei în plus față de prețul inițial pentru varianta de 512GB.
  • Utilizatorii care oferă la schimb un telefon, tabletă sau smartwatch mai vechi vor primi 750 lei extra, instant, în plus față de valoarea device-ului vechi.
  • Dacă nu au un dispozitiv de dat la schimb, vor primi un voucher de 750 de lei pentru achiziții ulterioare pe Samsung.com.
  • Opțiuni flexibile de plată: până la 24 de rate cu dobândă 0 prin TBI Bank.

Reamintim ofertă de precomandă pentru Galaxy Z Flip5:

  • Dublarea instantă a capacității de stocare: 512GB la același preț ca 256GB.
  • 500 lei extra dacă utilizatorii aduc la schimb device-ul lor actual, prin programul Samsung Trade-in.
  • Dacă nu au un dispozitiv de dat la schimb, vor primi un voucher de 500 de lei pentru achiziții ulterioare pe Samsung.com.
  • Primesc înapoi 5% din valoarea produsului în Puncte Samsung Rewards.

Utilizatorii interesați să beneficieze de întregul ecosistem Galaxy pot alege să achiziționeze o tabletă din noua serie Galaxy Tab S9, concepută pentru productivitate, împreună cu un ceas din seria Galaxy Watch6, ideal pentru monitorizarea sănătății.

Samsung Electronics inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related