Melodiile verii 2023 pe TikTok

Melodiile verii 2023 pe TikTok

Piesa „If We Ever Broke Up”, cântată de Mae Stephens, a fost #1 în această vară la nivel global, pe platformă.

TikTok este locul perfect pentru a descoperi muzică, iar astăzi platforma de divertisment anunță Melodiile verii 2023 pe TikTok, o inițiativă creată pentru a celebra cele mai iubite și folosite piese din toată lumea. Hashtagul #SongOfTheSummer a atins 5 miliarde de vizualizări pe TikTok, prin care utilizatorii au putut descoperi cele mai bune melodii proaspăt lansate, adesea înainte să le asculte altundeva, iar artiștii noi sau consacrați au avut posibilitatea să își mărească comunitatea de fani și să interacționeze cu aceștia.

În timp ce utilizatorii din toată lumea și-au trăit visul prin piesa Barbie, au oferit o a doua șansă lui Cupid sau s-au lăsat trasportați în tărâmurile galactice pe melodia Planet of the Bass, cele mai mari trenduri culturale au luat naștere pe TikTok.

Anul acesta, Melodiile verii provin de la o varietate de artiști pe TikTok. De la ascensiunea monumentală a lui Doechii cu piesa What It Is și succesul global al melodiei LALA, cântată de rapperul puerto rican Myke Towers, până la grozava creație a lui France's Jain, Makeba, comunitatea TikTok s-a bucurat de un mix de talente și sunete cu adevărat diverse. Pe lângă dorința de a oferi celor mai mari artiști posibilitatea să interacționeze cu fanii, platforma se mândrește cu lansarea unor artiști aflați la început de drum, ca în cazul lui Mae Stephens, care a trecut de la un job într-un supermarket la celebritate pe TikTok și a ajuns numărul 1 în topul Melodiilor verii cu hitul de succes If We Ever Broke Up.

„Sunt foarte onorată să fiu în topul listei Melodiilor verii pe TikTok! Nu am cuvinte, nu mi-aș fi imaginat niciodată că voi ajunge așa departe! A fost uimitor să văd atâția oameni și atâtea idei creative prinzând contur cu ajutorul piesei mele. Nu aș putea să le mulțumesc îndeajuns celor care mi-au susținut, ascultat, distribuit și încurajat melodia! Sunteți incredibili și sunt foarte recunoscătoare! Această poveste demonstrează că TikTok poate aduce succes oricui! Astăzi, platforma este una dintre cele mai importante părți ale industriei muzicale! :)”, a spus artista Mae Stephens.

Este imposibil să prezici care vor fi Melodiile verii pe TikTok și tocmai asta este frumusețea platformei. A trecut încă o vară în care am descoperit alături de comunitatea noastră un mix divers de genuri muzicale, sunete și artiști incredibili. Mae Stephens este o artistă fantastică, cu o poveste de succes, a cărei muzică a călătorit din Marea Britanie până în Asia și mai departe, făcând din melodia „If we ever broke up” un fenomen global. Am avut o vară memorabilă, alături de muzică minunată, atât nouă, cât și redescoperită, de la artiști precum Myke Towers, Jain sau Ariana Grande, toți având un succes incredibil după interacțiunea cu comunitatea TikTok”, spune Paul Hourican, Global Head of Music Content & Partnerships, TikTok.

*Melodiile verii pe TikTok sunt clasificate în funcție de numărul de videoclipuri în care au fost folosite în vara anului 2023.

 

Topul melodiilor după numărul de creații

  1. If We Ever Broke Up de Mae Stephens
  2. What It Is - Solo Version de Doechii
  3. girls like me don't cry (sped up) de thuy
  4. Cupid – Twin Ver – Sped Up Version de FIFTY FIFTY
  5. LALA de Myke Towers
  6. Makeba de Jain
  7. มองนานๆ de FLI:P
  8. Everyday de Ariana Grande, Future
  9. Barbie Girl de Aqua
  10. Endless Summer de Alan Walker & Zak Abel

TikTok este destinația principală pentru conținut video scurt pentru mobil. Misiunea noastră este de a inspira creativitate și de a aduce bucurie. TikTok are birouri globale în Los Angeles, New York, London, Paris, Berlin, Polonia, Israel, Dubai, Singapore, Jakarta, Seul și Tokyo.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related