Destinația paradisului la doar un zbor distanță: Join UP! România deschide drumul către Zanzibar

Destinația paradisului la doar un zbor distanță: Join UP! România deschide drumul către Zanzibar

Începând cu data de 28 octombrie turoperatorul Join UP! România prezent pe piața locală de mai bine de un an iși va completa portofoliul, introducând noi zboruri charter spre Zanzibar. Acest lucru va fi realizat prin parteneriatul strategic pe care îl are compania cu SkyUp Airlines. Decolările vor avea loc în fiecare săptămână de pe aeroportul internațional Henri Coandă București.

Zborul săptămânal va decola din București la ora 07:30 cu direcția Zanzibar unde va ateriza la ora 16:55 (ora locală). La întoarcere decolarea va avea loc la ora 21:05 cu direcția București Aeroport Henri Coandă unde va ateriza la ora 04:30 (ora locală).

Persoanele care își doresc să adauge pe lista destinațiilor de vacanță și Zanzibar vor avea în curând oportunitatea să exploreze continentul African. Zborurile fiind directe, durata va fi de aproximativ 8-9 ore, iar călătorii vor fi transportați în cele mai sigure și confortabile condiții la bordul unei aeronave de ultimă generație, marca Airbus A321 NEO LR cu 220 de locuri disponibile pentru pasageri și dată în uz in anul 2023. În ceea ce privește mesele la bord, vor exista nenumărate opțiuni culinare de care călătorii se pot bucura, dar și meniuri diversificate care includ carne roșie, pește sau preparate pentru vegetarieni cu prețuri totale de până la 15 euro/ segment. Animalele de companie nu sunt nici ele uitate, acestea pot călători cu avionul, alături de stăpânii lor.

"Suntem încântați să anunțăm că Join UP! România deschide drumul către Zanzibar, aducând oportunitatea de a descoperi frumusețea continentului African pentru turiștii din România. Prin parteneriatul nostru cu SkyUp Airlines și colaborarea strânsă cu MSG Touristic, ne propunem să oferim experiențe turistice autentice, precum excursii în safariuri și explorarea culturii bogate a acestei destinații exotice. Zborurile directe, confortul la bord și varietatea de opțiuni hoteliere sunt doar câteva dintre aspectele care vor face această călătorie de neuitat pentru toți cei care aleg să ne însoțească în această aventură. Suntem mândri să extindem portofoliul nostru și să aducem Zanzibar mai aproape de români”, a declarat Marius Surdu, CEO Join UP! România.

Prin colaborarea strânsă pe care Join UP! o are cu MSG Touristic, una dintre cele mai renumite companii de management al destinațiilor, își dorește să ofere turiștilor oportunitatea să descopere frumusețea continentului African, pornind de la cultura aparte, gastronomia bogată în arome, până la experiențe turistice autentice, precum excursii în jurul insulei sau în safariuri. Pasagerii primelor două zboruri către Zanzibar (putând participa și copii cu vârstele cuprinse între 4 și 5 ani) care optează pentru o experiență safari de până la 3 nopți pot beneficia de o reducere de 20%.

Vacanța propriu zisă va fi de 7 nopți iar prețul de pornire este de 935 de euro. Persoanele care sunt interesate au la dispoziție o listă generoasă de aproximativ 220 de opțiuni hoteliere dintre care pot alege experiența perfectă pentru nevoile proprii. Pe această listă se numără 14 colaboratori exclusivi Join UP!, hoteluri de 5,4, sau 3 stele, alături de o opțiune focusată pe turiștii care călătoresc neînsoțiți de copii, fiind concept de hotel adults only (18+):

Emerald Zanzibar Resort & Spa 5*
Kendwa Rocks 4*
Kigwedeni Villas 3*
Kihori Nungwi Bungalows 3*
Max Hotel Nungwi 3*
My Blue Hotel 4*
Palumbo Kendwa 4*
Palumbo Waves Resort 4*
Palumboreef Beach Resort 4*
Sea Crest Hotel 3*
Sun Sea Bar 4*
Varadero Zanzibar Hotel & Restaurant
(Adults Only 18+)
Zanzibar Star Resort 4*
Kihori Bungalows, Nungwi, 3*

Turiștii care vor ajunge în Zanzibar se vor bucura de numeroase activități interesante și vor experimenta cultura locală autentică pe care Zanzibarul o oferă. Pentru început, aceștia vor putea experimenta fauna aparte pe care parcul natural Jozani o oferă. Vor face cunoștință cu peste 40 de specii de păsări, 50 de specii de fluturi, numeroase reptile și cu faimoasele maimuțe red colobus. Mai departe, dansul tribului Masai va putea fi admirat de către pasionații de cultura africană. Aceștia vor avea oportunitatea să interacționeze cu indigenii acestui trib pentru a afla mai multe despre tradițiile, istoria și stilul lor de viață direct acești reprezentanți cunoscuți ca fiind cei mai înalți oameni de pe planetă. 

Join UP! România s-a gândit și la pasionații sporturilor extreme și a pus la dispoziția acestora excursii unde să practice rafting pe râul Rufiji, să admire pădurile, mangrovele și unde pot interacționa cu micile comunități locale din zonă.

Prison Island cunoscută și sub denumirea de Insula Changu poate fi și ea vizitată, iar aici turiștii pot admira atât celebrul sanctuar dedicat broaștelor țestoase uriașe cât și apele în diferite nuanțe de turcoaz.

Cei pasionați de fotografie vor fi încântați să afle că vor putea oberva și fotografia delfinii înotând în oceanul Indian, la apus de soare, în timpul unei croaziere.

Cu posibilități gastronomice infinite, gurmanzii pot alege dintr-o varietate de specialități locale pe bază de ton, papaya, nuci de cocos, banane sau rambutan. Atunci când vine vorba de desert Zanzibarul pune la dispoziția turiștilor un preparat local aparte, numit mandazi, dar și alte bunătăți care pot fi găsite la Stone Town, orașul unde s-a născut celebrul solist al trupei Queen, Freddie Mercury.

Join UP! este un operator turistic înființat în 2010. În cei 13 ani de activitate, a devenit unul dintre cei mai influenți operatori turistici și jucători-cheie de pe piața turismului. Join UP!™ are birouri în Kazahstan, Estonia, Letonia, Lituania, Moldova, Polonia și România, cu planuri de extindere în alte țări europene în curând. Sediul central se află în Kiev. Organizațiile care operează sub marca Join UP!™, împreună cu SkyUp Airlines, fac parte din grupul de afaceri UPfamily. Din 2023, au peste 1.500 de angajați în toate țările în care își desfășoară activitatea."

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related