Join UP! propune românilor oferte Early Booking pentru vacanțe în Egipt, cu până la 45% mai ieftine

Join UP! propune românilor oferte Early Booking pentru vacanțe în Egipt, cu până la 45% mai ieftine

Turoperatorul ucrainean Join UP!, lansat pe piața locală în toamna anului trecut, pune la dispoziția românilor pachete de vacanțe Early Booking, cu destinația Egipt, cu reducere de până la 45%.

Destinațiile oferite de Join UP! Sunt Hurghada și Sharm el Sheik, două dintre cele mai căutate locații de vacanță din Egipt, iar rezervările la care se aplică discount se pot face până pe 22 august.

Ofertele includ zbor cu avionul, masă, în funcție de pachetul ales, transferuri de la aeroport la cazare, dar și taxele de aeroport, iar plata se face astfel: 10% imediat după confirmarea rezervării, restul sumei fiind achitată cel târziu cu 14 zile înainte de plecare.

Oferta Join UP! se mândrește cu o selecție de hoteluri exclusiviste și luxoase, alese cu grijă pentru a satisface toate nevoile și preferințele clienților. Punând accentul pe oferirea unui confort de neegalat și a unor servicii excepționale, colecția de hoteluri de 4 și 5 stele se asigură că așteptările fiecărui oaspete nu sunt doar îndeplinite, ci și depășite.

 

Oferte Early Booking în Egipt

Hurghada
Gravity Hotel & Aqua Park Sahl Hasheesh 5* - de la 565 euro/ pers în cameră dublă, cu All Inclusive
Steigenberger Aqua Magic 5*- de la 575 euro/ pers în cameră dublă, cu All Inclusive
Amarina Abu Soma Resort & Aqua Park 5* - de la 579 euro/ pers în cameră dublă, cu All Inclusive
Titanic Palace Resort 5*- de la 583 euro/ pers în cameră dublă, cu All Inclusive

Sharm el Sheikh
Charmillion Club Aqua Park 4* - de la 534 euro/ pers în cameră dublă, cu All Inclusive
Naama Bay Hotel Resort 5* - de la 564 euro/ pers în cameră dublă, cu All Inclusive
Pickalbatros Laguna Vista Beach Resort 5* - de la 736 euro/ pers în cameră dublă, cu All Inclusive
Stella Di Mare Beach Hotel 5* - de la 808 euro/ pers în cameră dublă, cu Premium All Inclusive

De la lansarea Join UP! România, aproximativ 15.500 de turiști și-au petrecut vacanța în siguranță, prin serviciile turoperatorului. 80% dintre turiști sunt români, iar restul sunt ucraineni și moldoveni, care locuiesc aproape de graniță și aleg zboruri care pleacă din Iași și din Suceava. Turoperatorul ucrainean estimează că până la finalul acestui an 50.000 de turiști vor fi folosit serviciile puse la dispoziție.

Join UP! este un turoperator ucrainean, fondat în 2010, cu sediul central la Kiev. În cei 13 ani de activitate, a devenit unul dintre cei mai puternici turoperatori și printre actorii cheie pe piața turismului local. Join UP!™ are reprezentanţe în Kazahstan, Estonia, Letonia, Lituania, Moldova, Polonia și România, urmând să acceseze în curând și alte țări europene. Organizațiile care operează sub brandul Join UP!™, împreună cu SkyUp Airlines, fac parte din grupul de afaceri UPfamily. Începând cu 2023, acesta are peste 1.500 de angajați în toate țările în care activează.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related