tbi bank extinde CASH Zero în străinătate, pentru românii din diaspora

tbi bank extinde CASH Zero în străinătate, pentru românii din diaspora
Gergana Staykova, Market Leader, Romania tbi bank

Contextul economic și social din acest an este dificil pentru majoritatea românilor, inclusiv pentru cei care lucrează în străinătate, deoarece majoritatea costurilor au crescut exponențial, din cauza inflației. Nevoile de finanțare rămân aceleași sau chiar cresc în acest context, iar consumatorii caută soluții de creditare care să îi ajute să acceseze imediat banii de care au nevoie și care să le permită să ramburseze cu un impact minim asupra bugetului familiei. tbi bank face din CASH Zero, instrument de creditare care oferă acces rapid la finanțare și o perioadă de grație de 4 luni la rata dobânzii, o soluție accesibilă românilor din țară și din străinătate.

CASH Zero oferă până la 15.000 de lei pe o perioadă de până la 48 de luni într-un proces de creditare 100% online. Primele 4 luni sunt fără dobândă, cu posibilitatea de a rambursa integral creditul cu 0 costuri în primele 4 luni.

„Românii, atât cei din ​​țară, cât și din străinătate, au planuri și nevoi pentru care se bazează pe finanțare, dar contextul economic îi poate determina să-și amâne proiectele. Acest instrument de finanțare îi ajută să obțină fondurile de care au nevoie și pot rambursa rapid, în 4 luni, fără a fi nevoiți să plătească dobânda, ceea ce reprezintă un mare avantaj”, spune Gergana Staykova, Market Leader, Romania, tbi bank.

Clienții primesc banii într-un cont personal deschis la orice bancă din România, cu aprobare rapidă și documente minime. Nu este nevoie să fie justificate scopurile finanțării, iar pensionarii pe caz de boală pot și ei obține finanțare. Vârsta maximă a solicitantului la data finalizării contractului de împrumut trebuie să fie de 75 de ani. Instrumentul de finanțare poate fi accesat de clienții noi ai tbi, dar și de către clienții care au avut credite tbi în trecut, dar le-au rambursat integral în urmă cu mai mult de trei ani.

tbi bank este o bancă de tip ”challenger” din Europa de Sud-Est și lider regional în domeniul soluțiilor de plată alternative, care a construit un ecosistem prin îmbinarea instrumentelor de finanțare cu shopping-ul pentru a răspunde nevoilor clienților. Se concentrează pe sprijinirea comercianților pentru a-și dezvolta afacerile, precum și pe oferirea de produse și servicii financiare consumatorilor, care să le facă viața mai ușoară. În prezent, operează în România, Grecia, Germania, Lituania și Bulgaria. Prin diverse canale digitale și parteneriate de încredere cu aproape 20.000 de comercianți, tbi are un portofoliu de 2 milioane de clienți și a acordat aproape 550.000 de credite în 2022. Modelul său de afaceri și abordarea axată pe client au dus la transformarea sa într-una dintre cele mai profitabile și eficiente bănci din regiune.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related