Let the leadership games begin! Bizness League, un nou concept de eveniment Biz, pe 18 octombrie la București

Let the leadership games begin! Bizness League, un nou concept de eveniment Biz, pe 18 octombrie la București

Pentru prima dată într-un eveniment B2B, Biz integrează know-how-ul și lecțiile campionilor din sport cu expertiza managerilor și antreprenorilor de success oferind un nou concept de eveniment: Bizness League

Pe 18 octombrie, de la ora 10:00, la Biavati Events din București,  discutăm despre leadership, determinare și strategie în business.

Participanții  la Bizness League vor afla de la sportivi recunoscuți și de la manageri de succes despre cum principiile învățate din sport pot fi aplicate cu succes în mediul corporativ.

Sportivi profesioniști și foști sportivi cu experiență bogată, responsabili de cultura organizațională din marile companii sau care au dezvoltat proiecte de succes, dar și experți în dezvoltarea personală și profesională oferă o zi de învățare concentrată și networking într-un nou concept de eveniment, Bizness League, dezvoltat de prima revistă de business a României, Biz.

Printre speakeri se află Răzvan Burleanu - Președinte Federația Română de Fotbal, Ana Maria Brânză - Campioană olimpică la scrimă, Nana Falemi - Fost fotbalist Liga 1 & Owner FC Nana Juniors, Elisabeta Gherghisan - Președinte Federația Română de Padbol, Daniel Gross - CEO PENNY, Cornelia Pleșoianu, Coordonator Echipa Activare de Brand, Direcția Marketing și Comunicare BCR, Lorand (Boți) Balint - Managing Director Publicis Sport & Entertainment, Alin Copîndeanu - Co-founder Tudor. Personal Tailor, Raluca Kisescu - Unicorn de Business & Maratonistă, Andrei Roșu - Sportiv de anduranță, Daniela Sima - Organizator evenimente sportive și culinare &  Jucătoare de golf, Alex Găvan - Alpinist și activist de mediu, Tereza Tranakas, Founder & CEO  OXYGEN,  Daniel Santa - Director  Braşov Running Festival, Gabriela Popescu - Președinte Rugby Club Gura Humorului, Cristian Gheorghe - Fondator Sports Business Academy și Cătălin Rusu, Chief Creative Partner & CEO Rusu+Bortun.

Bizness League este un eveniment Biz powered by PENNY.  Parteneri ai conferinței sunt BCR și Siviero Maria. Partener media principal este Radio Guerrilla.

Revista Biz are una dintre cele mai puternice comunități de business din țară. A organizat evenimente de afaceri și proiecte speciale în cele mai mari orașe din țară și în 11 capitale din lume, pe 3 continente.

Businessul Biz Agency înglobează revistele Biz și  Haute Culture Magazine by Biz, Biz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Storymakers – servicii de content marketing pentru clienți, Biz Market View – o divizie dedicată studiilor de piață și portalul online revistabiz.ro.

Biz este brandul care reunește o comunitate puternică de oameni de afaceri, atât online, cât și offline.

Biz Market View: Divizia de market research s-a impus prin realizarea unor importante studii și topuri în parteneriat cu agenții de research, pe cele mai importante domenii de activitate din România: Top 50 companii performante, Anuarul directorilor de marketing, Top 20 companii IT pentru care merită să lucrezi, Topul agențiilor de PR din România, Brand Ro sau BizTech.

Biz Events: Divizia organizează anual zeci de conferințe de business și evenimente corporate sau gale, transmițând conținut relevant în formate inovatoare și atractive pentru publicurile țintă.

Revista Biz: Este o voce originală și profesionistă a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.

Biz Storymakers: Divizia transformă mesajele corporate sau de marketing într-o poveste valoroasă din punct de vedere al formei și conținutului, punând la dispoziția brandurilor toate platformele de comunicare ale Biz Agency.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Biz Agency

Businessul Biz Agency înglobează revistele Biz și Haute Culture Magazine by Biz, Biz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Storymakers – servicii de content... vezi detalii »

Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related