DECATHLON deschide primul magazin din Arad și ajunge la o rețea de 30 de unităţi naționale

DECATHLON deschide primul magazin din Arad și ajunge la o rețea de 30 de unităţi naționale

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, continuă strategia de extindere a rețelei de spații comerciale din România, prin inaugurarea pe 1 noiembrie a primului magazin în Arad, care urmează să fie situat în mall-ul AFI Arad. Odată cu noua deschidere, reţeaua naţională ajunge la 30 de unităţi de vânzare, dintre care 11 se regăsesc în zona de vest a țării. 

Decathlon Arad dispune de o suprafaţă totală ce depășește 2.000 m2 și pune la dispoziția clienților peste 50.000 de articole şi echipamente, destinate practicării a peste 50 de sporturi. Noua unitate va oferi o gamă extinsă de produse sportive, fiind cel mai mare magazin de profil din Arad.

„Ne bucurăm să inaugurăm singurul magazin Decathlon din Arad, o zonă cu o aglomerație urbană importantă și o cultură a sportului deja bine dezvoltată. Dorim să încurajăm toți oamenii să practice sport în mod regulat, indiferent de abilități sau venit, iar datele ne arată că oamenii din Arad sunt deschiși la acest stil de viață. Prin intermediul produselor noastre contribuim la crearea unor obiceiuri sănătoase în rândul comunității”, a declarat Alex Domșa, Director de expansiune Decathlon România.

„Magazinul Decathlon Arad va include toate produsele disponibile în unitățile din țară, reprezentând cel mai mare magazin de profil din oraș. Locuitorii din Arad vor putea regăsi toate serviciile Decathlon care creează o experiență unică de cumpărare și accesul rapid la echipamentele necesare pentru practicarea sporturilor iubite, toate într-un singur loc. Obiectivul nostru este să promovăm și să susținem un stil de viață sănătos și activ, pentru toate vârstele”, a completat Lorena Grigore, Director magazin Decathlon Arad.

Special pentru locuitorii din Arad, Decathlon organizează un eveniment în weekend-ul premergător deschiderii (28-29 octombrie), în parcurile Mihai Eminescu și Sfânta Maria, în care arădenii se pot familiariza cu produsele și pot face sport în cadrul unui activități susținute de retailer.

Mai mult, deschiderea magazinului va fi presărată cu momente artistice, de dans sau arte marțiale, urmând ca, a doua zi după deschidere, pasionații de fotbal să se bucure de o sesiune de semnături oferite de echipa de fotbal UTA Arad. Magazinul va funcționa în ziua deschiderii între orele 18:00 și 22:00, urmând ca ulterior să funcționeze după programul: luni– dumincă (10:00-22:00).

Oferta de produse propusă de magazinul Decathlon Arad va fi completată de servicii adiționale, precum serviciul Atelier, care constă în repararea şi reglarea bicicletelor, rolelor, trotinetelor, dar şi o zonă de personalizare a echipamentelor sportive. Unitatea din Arad va beneficia și de programele de buy-back și de produse resigilate, care constau în vânzarea, respectiv achiziționarea de produse recondiționate, la preț redus. De asemenea, clienții care vor apela la serviciile de comandă online vor putea ridica produsele și de la easybox sau prin Click & Collect, serviciul ce permite plasarea unei comenzi online și ridicarea coletului direct din magazin.                     

În plus, începând cu 3 noiembrie, Decathlon derulează o campanie națională de reduceri, cu peste 100 de articole disponibile la preț redus de care vor putea beneficia și locuitorii din Arad.

În afară de magazinele fizice, românii pot accesa articolele şi echipamentele sportive şi din magazinul online decathlon.ro. Vizitatorii sunt aşteptaţi în oricare dintre cele 30 de magazine Decathlon din România pentru a-şi cultiva pasiunea pentru sport şi a beneficia de produsele pe care compania le oferă iubitorilor de sport din ţara noastră.

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, deține în momentul de față 30 de magazine la nivel național, la care se adaugă și platforma online, fiind prezent pe piața de retail sportiv din România încă din 2009, cu aproximativ 1600 de coechipieri în 2023.

Decathlon oferă iubitorilor de sport articole și echipamente pentru mai mult de 80 de sporturi, conform celor mai înalte standarde de calitate și inovație în domeniu, păstrând în permanență obiectivul strategic de a face sportul accesibil cât mai multor români, prin oferirea unui raport calitate - preț foarte bun.

Magazinele includ produse aparținând mărcilor proprii, precum: Quechua, Btwin, Domyos, Nabaiji, etc, dar și altor mărci internaționale, adresându-se atât începătorilor, cât și sportivilor de nivel avansat sau profesionist. Începând cu 2005, Decathlon colaborează cu mai mulți producători industriali, fabricând astfel chiar în România produse marcă proprie pentru drumeții montane, trekking și escaladă (încălțăminte), dar și pentru ciclism (articole textile și biciclete pentru adulți și copii), vândute în întreaga Europă cu eticheta "Fabricat în România".

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related