DECATHLON deschide primul magazin din Râmnicu Vâlcea și ajunge la o rețea de 31 de unităţi naționale

DECATHLON deschide primul magazin din Râmnicu Vâlcea și ajunge la o rețea de 31 de unităţi naționale

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, a inaugurat pe 14 decembrie primul magazin din Râmnicu Vâlcea, situat la intrarea în mallul Shopping City Râmnicu Vâlcea (Strada Ferdinand 38A). Odată cu noua deschidere, reţeaua naţională ajunge la 31 de unităţi de vânzare, continuând strategia de extindere a rețelei de spații comerciale din România.

Decathlon Râmnicu Vâlcea dispune de o suprafaţă totală de 1.000 m2 și pune la dispoziția clienților articole şi echipamente destinate practicării a peste 50 de sporturi. Noua unitate va oferi o gamă extinsă de produse sportive, care acoperă și sporturi de interes în zonă, precum fotbalul, handbalul, schiul, sporturile de apă, pescuitul sau drumețiile.

„Ne bucurăm că finalul de an ne găsește la inaugurarea unui nou magazin în România, cel din Râmnicu Vâlcea, un oraș cu o istorie bogată în sport, și cu locuitori care îndrăgesc natura și practicarea unui stil de viață sănătos. Fiind situat într-o zonă turistică importantă, magazinul Decathlon reprezintă popasul ideal pentru iubitorii de sporturi care își doresc produse accesibile și sfaturi pentru achiziționarea celor mai bune echipamente pentru practicarea oricărui sport. Continuăm să inspirăm și să încurajăm românii să facă sport, indiferent de nivelul de pregătire sau vârstă”, a declarat Alex Domșa, Director expansiune Decathlon România.

„Magazinul Decathlon Râmnicu Vâlcea ne va oferi ocazia să fim mai aproape de pasionații de sport, să încurajăm activitățile sportive și o viață echilibrată. Cei 16 angajați din cadrul magazinului îi vor ghida pe vizitatori în a descoperi minunile sportului și a se bucura de beneficiile lui permanent”, a completat Andreea Jeleriu, Director magazin Decathlon  Râmnicu Vâlcea.

Special pentru locuitorii din Râmnicu Vâlcea, Decathlon a organizat un eveniment în weekend-ul premergător deschiderii, în parcul Trei Lacuri, în care vâlcenii s-au putut  familiariza cu produsele și au putut face sport împreună cu echipa, bucurându-se de activități și jocuri variate și testând produse. Magazinul îi așteaptă de acum pe pasionații de sport în programul : luni– duminică (10:00-22:00).

Magazinul Decathlon Râmnicu Vâlcea îi așteaptă pe iubitorii sportului din oraș și împrejurimi cu peste 2.500 de articole şi echipamente, destinate unei varietăți de sporturi, de la box, fitness, gimnastică, alergare, la fotbal, baschet, tenis de câmp si tenis de masă, înot, sporturi în natură, pescuit, ciclism, schi, drumeție, dar și articole pentru recuperare, hidratare, nutriție și sporturi de precizie. Utilizatorii vor putea găsi mărcile proprii Decathlon – Quechua, Kipsta, Nabaiji, Oxelo, Domyos, Btwin,etc dar și produse marcă internațională.

Clienții Decathlon se vor putea bucura, de asemenea, de servicii adiţionale, precum serviciile atelier, ce constau în: repararea şi reglarea bicicletelor, rolelor, trotinetelor; dar și de servicii de imprimat.

În același timp, clienții care vor apela la serviciile de comandă online vor putea ridica produsele si de la easybox sau prin Click & Collect, serviciul ce permite plasarea unei comenzi online și ridicarea coletului direct din magazin.

Alte programe precum  BUYBACK (pentru ciclism, schi și fitness)  sau RESIGILATE, care constau în vânzarea, respectiv achiziționarea de produse reconditionate la preț redus, completează azi oferta de servicii de care se pot bucura vâlcenii în cadrul magazinului Decathlon.

În afară de magazinele fizice, românii pot accesa articolele şi echipamentele sportive şi din magazinul online decathlon.ro. Vizitatorii sunt aşteptaţi în oricare dintre cele 31 de magazine Decathlon din România pentru a-şi cultiva pasiunea pentru sport şi a beneficia de produsele pe care compania le oferă iubitorilor de sport din ţara noastră.

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, deține în momentul de față 31 de magazine la nivel național, la care se adaugă și platforma online, fiind prezent pe piața de retail sportiv din România încă din 2009, cu aproximativ 1600 de coechipieri în 2023.

Decathlon oferă iubitorilor de sport articole și echipamente pentru mai mult de 80 de sporturi, conform celor mai înalte standarde de calitate și inovație în domeniu, păstrând în permanență obiectivul strategic de a face sportul accesibil cât mai multor români, prin oferirea unui raport calitate - preț foarte bun.

Magazinele includ produse aparținând mărcilor proprii, precum: Quechua, Btwin, Domyos, Nabaiji, etc, dar și altor mărci internaționale, adresându-se atât începătorilor, cât și sportivilor de nivel avansat sau profesionist. Începând cu 2005, Decathlon colaborează cu mai mulți producători industriali, fabricând astfel chiar în România produse marcă proprie pentru drumeții montane, trekking și escaladă (încălțăminte), dar și pentru ciclism (articole textile și biciclete pentru adulți și copii), vândute în întreaga Europă cu eticheta "Fabricat în România".

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related