Supereroul cinematografelor este acum şi în Râmnicu Vâlcea

Supereroul cinematografelor este acum şi în Râmnicu Vâlcea

Cinema City a sărbătorit alături de peste 300 de invitaţi deschiderea noului multiplex din Shopping City Râmnicu Vâlcea. Muzica live asigurată de Andrei Leonte şi Play Orchestra a transformat spaţiul evenimentului într-un imens ring de dans, iar energia invitaţilor a fost molipsitoare.

„Inaugurările de noi cinematografe reprezintă momente extrem de importante pentru noi. Sunt prilejul perfect atât pentru a construi relaţii strânse cu presa locală, cât şi pentru a gândi evenimente de lansare dinamice şi experienţe intense”, a spus Patricia Mihail (PR Director RAN Events).

 

În spatele acestei deschideri – ca de fiecare dată – stau zeci de oameni implicaţi, mii de ore de muncă şi multă pasiune şi dedicare pentru un scop comun: crearea celor mai frumoase experienţe de vizionare a filmelor la cinema, pentru un număr cât mai mare de persoane.

 

„Cinema City este îmbinarea perfectă între tradiţie şi modernitate. Este un brand puternic, cu o experienţă în domeniu de peste 85 de ani, construit de către iubitori de cinema pentru iubitori de cinema. Şi este un brand dinamic şi vizionar, care a mizat mereu pe trendurile cinematografice şi pe tehnologii de top, inovând constant”, a spus Ioana Ionescu (Marketing Manager Cinema City România).

 

Noul cinema este cel de-al 26-lea din reţeaua Cinema City România şi al 6-lea din Oltenia, cuprinzând 6 săli, cu peste 1,000 de locuri.

„Fiecare multiplex Cinema City înseamnă încă o promisiune împlinită: oferirea celor mai bune experienţe de vizionare unui număr cât mai mare de români. Iar invitaţii la evenimentul de lansare a cinematografului din Râmnicu Vâlcea ne-au dovedit, o dată în plus, cât de aşteptat şi de dorit a fost acesta. Ne-am bucurat să putem sărbători acest moment important alături de echipa cinema-ului, de presă şi de parteneri”, a spus Adriana Stanciu (PR Manager RAN Events).

 

Echipele care au lucrat pentru acest proiect au fost formate din:

RAN Events: Raluca Zamfir (Managing Partner), Patricia Mihail (PR Director), Adriana Stanciu (PR Manager), Evelyn Bărăscu (PR Manager).

Cinema City România: Ioana Ionescu (Marketing Manager), Mălina Marinescu (Brand Manager), Georgiana Neţoi (VIP & Educational Coordinator), Adela Ghidoveanu (Marketing Executive).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related