Vegis.ro: Reduceri de până la 90% la peste 3000 de produse. Prețuri începând cu 3 lei, în limita stocului disponibil

Vegis.ro: Reduceri de până la 90% la peste 3000 de produse. Prețuri începând cu 3 lei, în limita stocului disponibil

Vegis.ro, liderul de piață în comercializarea online a produselor organice și naturale, a pregătit între 10 și 12 noiembrie,  reduceri de până la 90% la peste 3000 de produse. Cu prețuri începând de la 3 lei, în limita stocului disponibil, din oferta Black Friday vor face parte produse din toate categoriile pe de site, respectiv: suplimente și remedii apicole, alimente și produse bio, cosmetice naturiste, produse pentru casă, dar și remedii și uleiuri esențiale.

Nu lipsesc din reduceri nici produsele din top vânzări cum a ar fi gama de dulcețuri Bun de Tot, pasta de arahide Sanovita, gama Biseptol de la Dacia Plant sau produsele din gama Niavis, Fares ori Doppel Herz. 

„Odată cu debutul sezonului rece, românii își îndreaptă atenția către produsele naturiste, căutând soluții sănătoase, naturale și eficiente pentru a-și menține echilibrul și vitalitatea în fața provocărilor sezonului rece. Ne bucurăm să venim în sprijinul lor cu reduceri mari, iar vânzările record din campaniile de Black Friday ne confirmă interesul tot mai crescut pentru un stil de viață sănătos. Cele mai căutate produse în această perioadă sunt produsele apicole sau de imunitate, vitamina C, dar și  scorțișoara, semințele de in, turmeric, fulgii de ovăz sau uleiul de cocos de la producători consacrați”, a precizat Mihai Bucuroiu, Director Vegis.ro.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related