Workspace Studio: Reduceri până la 50% la scaunele ergonomice Herman Miller și Knoll. Prețuri începând cu 2200 lei

Workspace Studio: Reduceri până la 50% la scaunele ergonomice Herman Miller și Knoll. Prețuri începând cu 2200 lei

Workspace Studio, companie specializată în soluții design si amenajari de birouri de înaltă calitate si Certified Dealer al grupului MillerKnoll în România, a pregătit 24 de ore de reduceri de Black Friday. Singura ocazie din an în care scaunele ergonomice sunt disponibile cu reduceri consistente, campania se va desfășura vineri, 10 noiembrie, începând cu miezul nopții și va dura 24 ore. În campanie sunt incluse o selecție de modele de scaune ergonomice cu prețuri cu până la 50% mai mici.

Vedetele din acest an rămân scaunele Herman Miller, cu modele de vârf în ergonomie din întreaga lume, care vor beneficia de un discount până la 50%. Li se adaugă scaunele ergonomice Knoll, modelele Generation și K-task.

Clienții noștri își doresc spații de lucru ergonomice, de o calitate superioară, iar scaunele vândute de noi îndeplinesc această dorință. Și anul acesta am ales să facem un Black Friday adevărat, cu reduceri mari, doar în acest interval de o zi. Este singura zi din an când acordăm asemenea reduceri. Discounturile ajung anul acesta până la 50%, la modelul Sayl, dar toate scaunele din magazinul online vor avea prețuri speciale, atât cele din stoc, cât și cele disponibile pe comandă” precizează Horațiu Didea, Managing Partner Workspace Studio.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related