Ikanos - Reducere de 65% la programul de slăbit sănătos, sustenabil și pe termen lung. 245 lei, prețul programului „Challenge de Transformare”

Ikanos - Reducere de 65% la programul de slăbit sănătos, sustenabil și pe termen lung. 245 lei, prețul programului „Challenge de Transformare”

Ikanos, platforma de fit-tech care abordează slăbitul ca și proces holistic și combină coaching-ul de nutriție cu managementul emoțiilor și tehnologia, susținând astfel schimbările permanente ale stilului de viață anunță un discount de 65% la produsul vedetă „Challenge de transformare” care începe pe 20 noiembrie și durează 10 săptămâni.

Astfel, programul personalizat de slăbit sănătos și pe termen lung Ikanos este disponibil în aplicațiile mobile Ios și Android, se desfășoară sub forma unui challenge de transformare, iar clienții înscriși în program primesc un plan alimentar flexibil, rețete delicioase, program zilnic de mișcare, suport pe chat-ul aplicației mobile, înregistrarea zilnică a progresului, dar și acces la grupul tuturor participanților la challenge.

Prețul de listă pentru programului „Challenge de Transformare” care va avea loc în perioada 20 noiembrie- 28 ianuarie este 700 lei. În perioada 10-12 noiembrie, în cadrul campaniei de Black Friday, programul personalizat de slăbit sănătos și sustenabil pe termen lung va fi disponibil pe site cu discount de 65%, respectiv 245 lei.

„În momentul de față derulăm ediția a 7-a a challenge-ului de transformare care început pe 16 octombrie, iar următorul challenge era programat în ianuarie. La insistența publicului, demarăm un nou challenge, între 20 noiembrie-28 ianuarie. Ne dorim să fim aproape de oameni și să îi susținem în procesul natural de transformare, punem accent pe construirea de obiceiuri sănătoase și am ajutat astfel peste 2000 de oameni să ajungă la greutatea dorită fără restricții alimentare și, mai ales, să se mențină acolo.  Următorul challenge începe luni, 20 noiembrie, înscrierile sunt deschise până pe 19 noiembrie, iar în perioada 10-12 poate fi achiziționat cu reducere de 65%”, precizează Natalia Cotruș, co-fondator al platformei de e-health Ikanos.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related